ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Πούτιν: Οι Τούρκοι γλείφουν τους Αμερικάνους σε... συγκεκριμένο σημείο!

13:39 - 17 Δεκ 2015 | Ειδήσεις
Πούτιν: Οι Τούρκοι γλείφουν τους Αμερικάνους σε... συγκεκριμένο σημείο!
Ο Ρώσος πρόεδρος είναι βέβαιο ότι γνωρίζει... Γαλλικά αλλά κανείς δεν περίμενε να τον ακούσουμε να τα λέει σχεδόν δημοσίως!

Από τα λεγόμενα του Ρώσου προέδρου καταλαβαίνει κανείς ότι είναι μάλλον... απίθανο να βελτιωθούν, τουλάχιστον σύντομα, οι σχέσεις της χώρας του με την Τουρκία ειδικά μετά την τελευταία "θανατηφόρα" ατάκα που ξεστόμισε σχολιάζοντας τη σχέση των Τούρκων με τις Ηνωμένες Πολιτείες.

 

«Αν οι Τούρκοι θέλουν να γλείψουν τους Αμερικανούς σε ένα συγκεκριμένο σημείο, δεν ξέρουν αν πράττουν ορθά» δήλωσε ο Πούτιν, κατά την ετήσια μαραθώνια συνέντευξη τύπου, ενώπιον περίπου 1.400 δημοσιογράφων, προκαλώντας όπως ήταν φυσικό, τα γέλια του ακροατηρίου.


Όπως ήταν αναμενόμενο ο Πούτιν σχολίασε την κατάρριψη του ρωσικού αεροσκάφους, από τουρκικό F-16 λέγοντας χαρακτηριστικά:


«Άνθρωποι σκοτώθηκαν. Δεν ήταν ατύχημα. Προσπάθησαν να το καλύψουν. Αν ήταν ατύχημα, ας σήκωναν το τηλέφωνο να δώσουν εξηγήσεις. Αντιθέτως η Τουρκία κρύφτηκε πίσω από το ΝΑΤΟ» δήλωσε ο Πούτιν ενώ δεν έκρυψε τη δυσαρέσκειά του για το γεγονός ότι μετά την κατάρριψη, η Άγκυρα επικοινώνησε με τις Βρυξέλλες και όχι με τη Μόσχα.


«Τι έχουν πετύχει; Ίσως πίστεψαν ότι θα φύγουμε τρέχοντας από την Συρία; Αλλά η Ρωσία δεν είναι τέτοια χώρα» σχολίασε ο Ρώσος πρόεδρος.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.