ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Απειλούν Αφροαμερικάνα δικαστή επειδή ορκίστηκε στο Κοράνι!

21:58 - 18 Δεκ 2015 | Ειδήσεις
Απειλούν Αφροαμερικάνα δικαστή επειδή ορκίστηκε στο Κοράνι!
Ρατσιστικό ντελίριο προκάλεσε μία Αφροαμερικάνα δικαστής η οποία ορκίστηκε στο Κοράνι φορώντας μουσουλμανική μαντίλα.

Η δικαστής από το Μπρούκλιν της Νέας Υόρκης Carolyn Walker-Diallo "προκάλεσε" πανικό στα social media λόγω της επιλογής της να ορκιστεί στο ιερό βιβλίο των μουσουλμάνων φορώντας την παραδοσιακή μαντίλα.

 

Πολιτικοί και δικαστές επιλέγουν κατά την ανάληψη των καθηκόντων τους ααν θα ορκιστούν με πολιτικό όρκο τοποθετώντας το χέρι τους στο Σύνταγμα της χώρας είτε με θρησκευτικό ακουμπώντας στη Βίβλο.

 

Η δικαστής Walker ακούμπησε στο Κοράνι , φορώντας και τη μουσουλμανική μαντίλα ενώ το βίντεο από την ορκωμοσία της ανέβηκε στο Facebook με την ίδια να σχολιάζει στον προσωπικό της ιστότοπο πως ό,τι έχει κάνει οφείλεται στον Ύψιστο και πως νιώθει ευγνωμοσύνη που η κοινότητά της την εμπιστεύθηκε με την ύψιστη ευθύνη να διασφαλίσει τη δίκαιη αντιμετώπιση όλων των πολιτών στις δικαστικές αίθουσες.

 

Εκατοντάδες άνθρωποι άρχισαν να σχολιάζουν δυσμενώς την απόφαση της αφροαμερικάνας να ορκιστεί στο Κοράνι ενώ πολλοί δεν δίστασαν ακόμα και να την  απειλήσουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης!

 

Μάλιστα ανάμεσα στους ανθρώπους που την έβριζαν υπήρχαν και αρκετοί οπαδοί του Ντόναλντ Τραμπ οι οποίοι υποστήριζαν ότι έπρεπε να καταγραφούν όσοι της έκαναν "Like" και τα ονόματα τους να πάνε κατευθείαν στο... γραφείο του!

Τελευταία τροποποίηση στις 20:56 - 18 Δεκ 2015
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.