ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Μις Υφήλιος: Η επική γκάφα που έγινε viral-Ανακοίνωσαν λάθος νικήτρια!

16:22 - 21 Δεκ 2015 | Ειδήσεις
Μις Υφήλιος: Η επική γκάφα που έγινε viral-Ανακοίνωσαν λάθος νικήτρια!
Η Μις Κολομβία κατάφερε να γίνει νικήτρια του διαγωνισμού για μόλις μερικά δευτερόλεπτα!

Ένα αίστευτο περιστατικό συνέβη χτες κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού Μις Υφήλιος όταν ο οικοδεσπότης του σόου έκανε την... επική γκάφα και ανακοίνωσε λάθος όνομα της νικήτριας.

 

 

Και ενώ όλοι παρακολούθησαν την στέψη της αρχικής τουλάχιστον, "νικήτριας", Μις Κολομβίας, τελικά η νεαρή καλλονή έμεινε με άδεια χέρια αφού ο παρουσιαστής ανακοίνωσε ότι η τελική νικήτρια ήταν η Μις Φιλιππίνες.

 

Ο οικοδεσπότης Steve Harvey, είπε συγκεκριμένα ότι ήταν λάθος του και αναλαμβάνει εξ ολοκλήρου την ευθύνη για την αποτυχημένη ανάγνωση του ονόματος από την νικητήρια κάρτα!

παρ2

 

Όπως ήταν φυσικό, το hashtag # MissUniverse2015 έγινε trend στο Twitter  αφού οι χρήστες των social media εξέφρασαν τη δυσπιστία τους με το περιστατικό.

 

"Θα ήθελα να ζητήσω συγγνώμη ολόψυχα στη Μις Κολομβία και στη Μις Φιλιππίνες για το τεράστιο λάθος μου. Νιώθω απαίσια," έγραψε στο twitter ο παρουσιαστής.


"Δεν θέλω να μείνει η κακή γεύση από την καταπληκτική αυτή βραδιά του θεάματος και της ομορφιάς. Όλες οι διαγωνιζόμενες ήταν απλά υπέροχες..." έγραψε ο Harvey.

 

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.