ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Έχασε 30 κιλά και κέρδισε πέντε τόνους... κάρβουνο!

10:07 - 25 Δεκ 2015 | Ειδήσεις
Έχασε 30 κιλά και κέρδισε πέντε τόνους... κάρβουνο!
Νοσοκόμα από τη Σιβηρία κέρδισε μετά από σκληρή δίαιτα και γυμναστική ένα μοναδικό χριστουγεννιάτικο δώρο: πέντε τόνους... κάρβουνο, ως έπαθλο επειδή κατάφερε να χάσει περισσότερα από 30 κιλά μέσα σε λίγες εβδομάδες.

 

Ο κυβερνήτης της περιοχής του Κεμέροβο, γνωστή για τα ανθρακωρυχεία της, ανακοίνωσε τον Νοέμβριο ότι θα ανταμείψει με "φυσικούς πόρους" τους παχύσαρκους κατοίκους που θα το έπαιρναν απόφαση να κάψουν μερικές χιλιάδες θερμίδες.


Αφού, επί αρκετές εβδομάδες, έκανε σκι, ποδήλατο και πατίνια, η Έλενα Σαλνίκοβα έπεσε από τα 112 κιλά στα 80. Αδυνατισμένη και πανευτυχής, είδε σήμερα μια νταλίκα να ξεφορτώνει στην αυλή της πέντε τόνους κάρβουνο.


"Είναι καθαρό κάρβουνο, ζεσταίνει πάρα πολύ όταν καίγεται. Αρκούν τρεις κουβάδες την ημέρα" σχολίασε η ίδια μιλώντας στην κάμερα της δημόσιας τηλεόρασης Rossia 24, με ένα φτυάρι για τα χιόνια στο χέρι.

 

Αυτή δεν ήταν η πρώτη πρωτοβουλία του κυβερνήτη στον αγώνα του για την καταπολέμηση της παχυσαρκίας αφού μόνο φέτος έχει μοιράσει 5.000 ποδήλατα και 5.000 μπατόν σκι στα παιδιά της επαρχίας του προκειμένου να τα σπρώξει στη γυμναστική!

Τελευταία τροποποίηση στις 00:22 - 25 Δεκ 2015
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.