ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ο Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ πήρε (χριστουγεννιάτικη) χάρη για υπόθεση ναρκωτικών

10:14 - 25 Δεκ 2015 | Ειδήσεις
Ο διάσημος Αμερικανός ηθοποιός θα έχει να θυμάται τα φετινά Χριστούγεννα αφού ο κυβερνήτης της Καλιφόρνιας του απένειμε χθες χάρη για μια υπόθεση κατοχής ναρκωτικών του 1996, η οποία τον είχε οδηγήσει στη φυλακή.

"Πλήρωσε το χρέος του προς την κοινωνία και του αξίζει μια πλήρης και άνευ όρων αποκατάσταση", δήλωσε ο Τζέρι Μπράουν την παραμονή των Χριστουγέννων, ημέρα κατά την οποία ο κυβερνήτης της Καλιφόρνιας απονέμει κάθε χρόνο χάρη σε κάποιους ανθρώπους.


Ο πρωταγωνιστής του Iron Man βρίσκεται μεταξύ 91 ανθρώπων στους οποίους δόθηκε χάρη για διάφορες καταδίκες τους από τον κυβερνήτη της Καλιφόρνιας.
Η αστυνομία είχε βρει στο αυτοκίνητο του γνωστού ηθοποιού ηρωίνη, κοκαΐνη και ένα πιστόλι και τον είχε συλλάβει στο Λος Άντζελες το 1996.


Ο Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ είχε εκτίσει ποινή φυλάκισης τουλάχιστον ενός έτους το 1999 προτού στη συνέχεια αφεθεί ελεύθερος υπό επιτήρηση ως τις 17 Δεκεμβρίου του 2002.


Μετά την απελευθέρωσή του, ο Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ "ζει έντιμα και σωστά (...) και συμπεριφέρεται ως πολίτης που σέβεται το νόμο", αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της πολιτείας της Καλιφόρνιας.


Με την απονομή χάριτος δεν σβήνεται από το ποινικό μητρώο του ηθοποιού η καταδίκη του, αλλά αποκαθίστανται τα δικαιώματα που έχει ως πολίτης, κυρίως το δικαίωμα ψήφου.

Copyright © 1999-2021 Premium S.A. All rights reserved.