ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Συνεχίζει την επίθεση κατά των Κλίντον ο Τραμπ-"Σεξιστής" ο Μπιλ

17:29 - 28 Δεκ 2015 | Ειδήσεις
Συνεχίζει την επίθεση κατά των Κλίντον ο Τραμπ-"Σεξιστής" ο Μπιλ
Μετά την άνευ προηγουμένου επίθεση εναντίον της Χίλαρι Κλίντον που εξαπέλυσε ο διεκδικητής του προεδρικού χρίσματος για το Ρεπουμπλικανικό Κόμμα, Ντόναλντ Τραμπ, χρησιμοποιώντας ακόμα και χυδαιότητες και υβρεολόγια προκειμένου να περιγράψει την ήττα της πρώην υπουργού Εξωτερικών των ΗΠΑ, σειρά είχε ο σύζυγός της, Μπιλ.

Η μάχη των λέξεων μεταξύ των Δημοκρατικών και των Ρεπουμπλικάνων συνεχίζεται αφού ο Ντόναλντ Τραμπ, υποψήφιος για το χρίσμα των Ρεπουμπικανών για τις αμερικανικές εκλογές, στρέφει τα βέλη του κατά του Μπιλ Κλίντον αυτή τη φορά κατηγορώντας τον για «σεξισμό».

 

Ο πολυεκατομμυριούχος υποψήφιος έγραψε στο twitter του χαρακτηριστικά: "Η Χίλαρι Κλίντον δήλωσε ότι αφήνει τον σύζυγό της Μπιλ, εκτός της προεκλογικής της καμπάνιας λόγω του γεγονότος ότι ασχολείται με μία σεξιστική καμπάνια... Τόσο ακατάλληλο!"

 

Ο 69χρονος Τραμπ, ο οποίος φαίνεται να καταλαμβάνει την πρώτη θέση μεταξύ των διεκδικητών του προεδρικού χρίσματος για το Ρεπουμπλικανικό Κόμμα, είχε αναφερθεί μερικές μέρες πριν στην καθυστέρηση της πρώην υπουργού Εξωτερικών των ΗΠΑ στο λουτρό του τηλεοπτικού πλατό. «Νόμιζα ότι εγκατέλειψε. Πού πήγε άραγε η Χίλαρι; Πού πήγε η Χίλαρι; Αναγκάστηκαν να αρχίσουν την τηλεοπτική αντιπαράθεση χωρίς αυτήν. Φάση δύο. Ξέρω πού πήγε και είναι πραγματικά αηδιαστικό. Δεν θέλω ούτε να μιλήσω γι’ αυτό το πράγμα».

 

 

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.