ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Κίνα: Κατεδάφιση νοσοκομείου που... λειτουργούσε!

11:22 - 09 Ιαν 2016 | Ειδήσεις
Κίνα: Κατεδάφιση νοσοκομείου που... λειτουργούσε!
Κινεζικά μέσα ενημέρωσης μετέδωσαν ότι μία μπουλντόζα κατεδάφισε τμήμα ενός νοσοκομείου στην Κίνα ενώ βρισκόταν σε λειτουργία με αποτέλεσμα να θάψει κάτω από τα χαλάσματα τις σορούς των ασθενών που βρίσκονταν στο νεκροτομείο και παραλίγο να σκοτώσει γιατρούς και έναν ασθενή

 

Περίπου 20 άνθρωποι ντυμένοι με στρατιωτικές στολές συμμετείχαν την Πέμπτη στην επιχείρηση κατεδάφισης ενός τμήματος του Νοσοκομείου αριθμός 4 του Πανεπιστημίου του Ζενγκζού, της πρωτεύουσας της επαρχίας Χενάν (κεντρικά), σύμφωνα με ένα ρεπορτάζ που μετέδωσε σήμερα το κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο CCTV.


«Προσπαθούσα να χρησιμοποιήσω ένα διαγνωστικό μηχάνημα. Ο θόρυβος (της κατεδάφισης) ήταν τρομαχτικός» δήλωσε ο Λιου Σουνγκουάνγκ, διευθυντής του τμήματος ραδιολογίας ακτινολογίας στο τηλεοπτικό δίκτυο.


«Ο ασθενής μου καθόταν δίπλα μου και άρχισε να ουρλιάζει καθώς φοβήθηκε ότι πρόκειται για σεισμό. Έτρεξε για να σωθεί, τρομοκρατημένος» περιέγραψε ο ίδιος.
Την ώρα της κατεδάφισης μόνο κάποιοι γιατροί και ένας ασθενής παρέμεναν εντός του κτιρίου.

 

Τρεις εργαζόμενοι στο νοσοκομείο τραυματίστηκαν κατά τη διάρκεια διακπληκτισμών με τα συνεργία κατεδάφισης, μετέδωσε το CCTV, και ιατρικοί εξοπλισμοί υπέστησαν σοβαρές ζημιές, μεταξύ αυτών ένα μηχάνημα αξίας 4 εκατομμυρίων γουάν (560.000 ευρώ), είπε ένας αξιωματούχος.


Οι αρχές της περιοχής Χουιτζί, όπου βρίσκεται το κτίριο, δήλωσαν σήμερα στο Γαλλικό Πρακτορείο ότι διεξαγάγεται μια έρευνα ωστόσο κανένα αποτέλεσμα δεν αναμένεται να ανακοινωθεί πριν από τη Δευτέρα.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.