ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Δίχρονη οδήγησε τις αρχές στη νεκρή μητέρα της

17:02 - 13 Ιαν 2016 | Ειδήσεις
Δίχρονη οδήγησε τις αρχές στη νεκρή μητέρα της
Το μικρό κορίτσι είπε στον αξιωματικό ότι πήγαινε μόνο του στο βρεφονηπιακό σταθμό γιατί δεν μπορούσε να ξυπνήσει τη μητέρα της

Ένας αστυνομικός που οδηγούσε μαζί με τη γυναίκα του είδαν το μικρό κορίτσι να περπατά μόνη της σε κεντρική οδό και την σταμάτησαν προκειμένου να τη ρωτήσουν γιατί είναι χωρίς επίβλεψη κηδεμόνα.

 

Τότε το δίχρονο κοριτσάκι είπε πως κατευθυνόταν στο νηπιαγωγείο μόνη της επειδή δεν μπορούσε να ξυπνήσει την μητέρα της, σύμφωνα με την αστυνομία του Staffordshire.

 

Το κοριτσάκι, που βρισκόταν μόλις μερικά μέτρα μακριά από το σπίτι της, οδήγησε τον αξιωματικό στο σπίτι, όπου η μητέρα της Νικόλα Ράστον, ήταν νεκρή. Ο θάνατος της 30χρονης δεν αντιμετωπίστηκε ως ύποπτη.

 

Ο αρχιεπιθεωρητής Στίβ Μάσκρεϊ δήλωσε: «Ο αστυνομικός και η γυναίκα του κάθισαν με το κοριτσάκι μέχρις ότου έφτασε το ασθενοφόρο». Δυστυχώς δεν μπορούσαμε να κάνουμε κάτι για την γυναίκα».

 

Ο Μάσκρεϊ εξήρε τον αστυνομικό, που δεν κατονομάστηκε. «Διετέλεσε ένα λαμπρό έργο που δείχνει ότι δεν είμαστε ποτέ ουσιαστικά εκτός υπηρεσίας».

 

Το κοριτσάκι πλέον βρίσκεται υπό την φροντίδα συγγενών του.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.