ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Καταζητούμενος έστειλε... selfie στην αστυνομία!

18:36 - 13 Ιαν 2016 | Ειδήσεις
Καταζητούμενος έστειλε... selfie στην αστυνομία!
Ένας 45χρονος καταζητούμενος από το Οχάιο των ΗΠΑ είχε τη... φαεινή ιδέα να στείλει μία selfie του στην αστυνομία γιατί θεωρούσε ότι η φωτογραφία του που συνόδευε το ένταλμα συλλήψεως, δεν ήταν ιδιαίτερα... κολακευτική! Οι αστυνομικοί όπως ήταν φυσικό τον εντόπισαν και τον συνέλαβαν!

Η... ωραιοπάθεια "έφαγε" έναν καταζητούμενο από το Οχάιο των ΗΠΑ ο οποίος έστειλε μία φωτογραφία σέλφι στους αστυνομικούς γιατί δεν του άρεσε αυτή που υπήρχε στο ένταλμα σύλληψής του!

 

"Πώς σου φαίνεται αυτή η φωτογραφία, Ντόναλντ Πιου; Μήπως αυτή η σέλφι βοήθησε τους ανθρώπους να σε αναγνωρίσουν καλύτερα;", έγραψε στο Facebook ο σερίφης της κομητείας Εσκάμπια, συνοδεύοντας το κείμενο με τη νέα φωτογραφία του χαμογελαστού υπόπτου.

 

Ο 45χρονος είχε δει τις δύο φωτογραφίες αρχείου που είχε αναρτήσει στο Facebook το αστυνομικό τμήμα της Λάιμα, στο Οχάιο και, δυσαρεστημένος από το αποτέλεσμα, αποφάσισε να στείλει στις αρχές μια πιο ωραία φωτογραφία, στην οποία εικονίζεται μέσα σε ένα αυτοκίνητο, με γυαλιά ηλίου. "Ιδού μια καλύτερη φωτογραφία, εκείνη εκεί είναι χάλια", έγραψε ο Πιου στέλνοντας τη σέλφι. Στο Οχάιο, ήταν καταζητούμενος για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ και μη εμφάνιση στο δικαστήριο.


Χάρη σε μια πληροφορία, ο Πιου συνελήφθη στο Σέντσουρι της Φλόριντας. Σε βάρος του όμως διαπιστώθηκε ότι είχαν εκδοθεί και άλλα εντάλματα, στην Πολιτεία της Τζόρτζια.

 

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.