ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ράμσεϊ: Βάζει γκολ πεθαίνει και ένας! Ποια τα "θύματά" του

22:27 - 14 Ιαν 2016 | Ειδήσεις
Ράμσεϊ: Βάζει γκολ πεθαίνει και ένας! Ποια τα "θύματά" του
Όταν μία σύμπτωση... επαναλαμβάνεται απλά παύει να είναι σύμπτωση! Ποιους "ξέκανε" με τα γκολ του ο ποδοσφαιριστής της Άρσεναλ;

Ο Ουαλός ποδοσφαιριστής πρέπει να κατέχει πλέον τον τίτλο του "πιο γκαντέμης πεθαίνεις". Κι αυτό γιατί πολύ απλά παύει να είναι σύμπτωση το γεγονός ότι όταν ο 25χρονος σκοράρει, κάποιος απλά... πεθαίνει!

 

Τα βρετανικά Μέσα ενημέρωσης έπαψαν πια να χαίρονται με τα γκολ του! Ο κόσμος της Άρσεναλ, αντί να πανηγυρίσει απλά φοράει ένα... μαύρο περιβραχιόνιο!

 

Έτσι και χτες βράδυ, αντί όλοι να ικανοποιηθούν με το γκολ που πέτυχε κατά της Λίβερπουλ, στήθηκαν να περιμένουν ποιος θα αφήσει την τελευταία του πνοή!

 

Και ναι! Ήταν γεγονός. Μία πολύ δυσάρεστη είδηση, αυτή του θανάτου του διάσημου ηθοποιού Άλαν Ρίκμαν ήρθε να "αποτελειώσει" τη φήμη του "φαρμακοπόδαρου".

 

Και αν δεν πιστεύετε εμάς και μας θεωρείτε απλά... προληπτικούς, δείτε τη λίστα με τα θύματά του και τα συμπεράσματα δικά σας!

 

2 Μαΐου 2011: Ο Οσάμα Μπιν Λάντεν δολοφονείται από πυρά Αμερικανών πεζοναυτών. Μία μέρα νωρίτερα, ο Ράμσεϊ είχε σκοράρει στο σαββατιάτικο ντέρμπι με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

 

2 Οκτωβρίου 2011: Ο Ράμσεϊ σκοράρει ξανά και μετά από 48 ώρες πεθαίνει ο ιδρυτής της Apple, Στιβ Τζομπς.

 

19 Οκτωβρίου 2011: Ο Ράμσεϊ σκοράρει εναντίον στη Μαρσέιγ και ένα 24ωρο αργότερα σκοτώνεται ο Μουαμάρ Καντάφι.

 

11 Φεβρουαρίου 2012: Ο Ράμσεϊ σκοράρει κόντρα στη Σάντερλαντ και λίγο αργότερα φεύγει απ’ τη ζωή η Γουΐτνεϊ Χιούστον.

 

30 Νοεμβρίου 2013: Σκοτώνεται σε τροχαίο ατύχημα ο ηθοποιός Πολ Γουόκερ, με τον Ράμσεϊ να έχει πετύχει δύο γκολ λίγες ώρες νωρίτερα.

 

11 Αυγούστου 2014: Ο Ράμσεϊ σκοράρει στην πρεμιέρα της Premier League κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι και μια μέρα μετά βρίσκεται νεκρός στο σπίτι του ο Αμερικανός ηθοποιός Ρόμπιν Ουίλιαμς.

 

10 Ιανουαρίου 2016: O 25χρονος ποδοσφαιριστής σκοράρει κόντρα στη Σάντερλαντ το απόγευμα του Σαββάτου και την Κυριακή φεύγει από τη ζωή ο Ντέιβιντ Μπάουι.

 

13 Ιανουαρίου 2016: Ο Ράμσεϊ σκοράρει εναντίον της Λίβερπουλ και λίγες ώρες μετά ανακοινώνεται ο θάνατος του ηθοποιού Αλαν Ρίκμαν.

 

Εντάξει! Μετά τον δεύτερο απλά δεν είναι τυχαίο! Έκκληση στους τερματοφύλακες αντίπαλων ομάδων του Ράμσεϊ: Αποκρούστε τον και αν είναι δυνατόν, προκαλέστε την "απόλυση" του!

 

Ψυχικό θα κάνετε... 

Τελευταία τροποποίηση στις 22:37 - 14 Ιαν 2016
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.