ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Αύξηση κερδών ανακοίνωσε η BlackRock

17:08 - 15 Ιαν 2016 | Ειδήσεις
Αύξηση κερδών ανακοίνωσε η BlackRock
Αύξηση κερδών ανακοίνωσε η BlackRock, εξηγώντας ότι το τελευταίο τρίμηνο του 2015 επωφελήθηκε από υψηλότερες εισροές λόγω της έντονης μεταβλητότητας στα τέλη του χρόνου.

Σύμφωνα με το MarketWatch, ο μεγαλύτερος διαχειριστής χρήματος του κόσμου ανακοίνωσε 54 δισ. δολάρια σε μακροπρόθεσμες καθαρές εισροές κατά τη διάρκεια του τελευταίου τριμήνου, καθώς και 152 δισ. για όλο το 2015. Οι υψηλότερες εισροές προήλθαν από την Ασία και αντισταθμίστηκαν μερικώς από 1,7 δισ. σε εκροές από την Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή και την Αφρική.

Τα περιουσιακά στοιχεία που διαχειρίστηκε η εταιρία ήταν συνολικά 4,65 τρισ., το οποίο αντιστοιχεί σε ελαφριά άνοδο από την ίδια περίοδο του προηγούμενου έτους και σε αύξηση 3% από το τρίτο τρίμηνο.

Ο Laurence Fink, διευθύνων σύμβουλος, επεσήμανε την οικονομική αβεβαιότητα και τη μεταβλητότητα στην αγορά κατά τη διάρκεια του τριμήνου. Η ζήτηση για μετοχικά προϊόντα ενίσχυσε τα αποτελέσματα, χάρη στη ζήτηση για αμερικανικές μετοχές και έκθεση στην ανεπτυγμένη αγορά.

Συνολικά, η BlackRock ανακοίνωσε κέρδη 861 εκατ. ευρώ, έναντι 813 εκατ. που είχε καταγράψει κατά το προηγούμενο έτος. Τα κέρδη ανά μετοχή αυξήθηκαν σε 5,11 δολάρια, από 4,77. Τα έσοδα εμφάνισαν άνοδο 2,8%, αγγίζοντας τα 2,86 δισ. δολάρια.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.