ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Παλαιστίνιος μαχαίρωσε έγκυο Ισραηλινή

17:02 - 18 Ιαν 2016 | Ειδήσεις
Παλαιστίνιος μαχαίρωσε έγκυο Ισραηλινή
Ο ισραηλινός στρατός ανακοίνωσε σήμερα ότι ένας Παλαιστίνιος μαχαίρωσε και τραυμάτισε μία έγκυο Ισραηλινή γυναίκα σε οικισμό στην κατεχόμενη Δυτική Όχθη

Ο δράστης πυροβολήθηκε από τον επικεφαλής της ασφάλειας στον οικισμό Θεκουέ, νότια της Ιερουσαλήμ, μετά την επίθεση κατά της 30χρονης γυναίκας η οποία νοσηλεύεται σε σταθερή κατάσταση στο νοσοκομείο.


Η επίθεση έγινε μέσα σε λιγότερες από 24 ώρες μετά τη δολοφονία μίας άλλης Ισραηλινής γυναίκας η οποία σκοτώθηκε σε άλλο οικισμό της Δυτικής Όχθης.


Η Dafna Meir, μία 39χρονη μητέρα έξι παιδιών, μαχαιρώθηκε μέχρι θανάτου μέσα στο σπίτι της στο Οτνιέλ μετά από μάχη με τον δράστη, ο οποίος φέρεται να διέφυγε στο κοντινό παλαιστινιακό χωριό Khirbet Karameh.


Ο ισραηλινός στρατός εξαπέλυσε ανθρωποκυνηγητό μετά την επίθεση, ζητώντας από τους κατοίκους να κλειδωθούν μέσα στα σπίτια τους.


Υπήρξαν αντικρουόμενες αναφορές σχετικά με την κατάσταση του άνδρα που μαχαίρωσε τη γυναίκα στο Θεκουέ.


Παλαιστίνιοι αξιωματούχοι του υπουργείου Υγείας ανακοίνωσαν αρχικά ότι υπέκυψε στα τραύματά του, αλλά λίγο αργότερα ανακοίνωσαν ότι ήταν σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο.


Είκοσι επτά Ισραηλινοί έχουν χάσει τη ζωή τους μετά από επιθέσεις με μαχαίρι, επιθέσεις αυτοκτονίας ή τυχαία σκοποβολή από τον περασμένο Οκτώβριο.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.