ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Viral video: Αεροσυνοδός ανακοινώνει ότι δε θέλει να... πεθάνει!

17:39 - 18 Ιαν 2016 | Ειδήσεις
Viral video: Αεροσυνοδός ανακοινώνει ότι δε θέλει να... πεθάνει!
Από τις φράσεις που οι επιβάτες δε θέλουν να ακούσουν κατά τη διάρκεια μίας πτήσης και μάλιστα από αεροσυνοδό, είναι το "δε θέλω να πεθάνω" και ειδικότερα κατά τη διάρκεια της... ενδοσυνεννόησης!

Οι επιβάτες ενός αεροπλάνου της Ryanair το οποία εκτελούσε το δρομολόγιο από Γλασκώβη προς Δουβλίνο, θα θυμάται για αρκετό καιρό τη συγκεκριμένη πτήση αφού ένα μέλος του πληρώματος έδωσε μία πολύ... ειλικρινή απάντηση όταν χρειάστηκε να εξηγήσει την οκτάωρη καθυστέρηση!

 

Αντί να προσπαθεί να καθησυχάσει τους ταραγμένους επιβάτες της οικονομικής αεροπορικής εταιρείας σχετικά με τη μεγάλη καθυστέρηση, η αεροσυνοδός τους είπε: "Ο κυβερνήτης δεν μπορεί να απογειωθεί γιατί τα φτερά του αεροσκάφους έχουν πιάσει πάγο και δεν θέλουμε να... πεθάνουμε"


Ο Ella Ryan, ο οποίος επέβαινε στην αναβληθείσα πτήση δήλωσε στα βρετανικά Μέσα ενημέρωσης: "Μετά από αυτή την εξωφρενική ανακοίνωση μέλους του πληρώματος, το αεροπλάνο μετατράπηκε σε μία... κόλαση".

 

Πάντως η αεροπορική εταιρεία εξέδωσε ανακοίνωση για το περιστατικό λέγοντας συγκεκριμένα: «Εμείς θα μιλήσουμε στο μέλος του πληρώματος που εμπλέκεται στο συμβάν  και ζητάμε συγγνώμη για το λυπηρό σχόλιο που έκανε πάνω στην ένταση της στιγμής».

 

 

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.