ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Η πρώτη φωτογραφία του Ελ Τσάπο στη φυλακή!

12:28 - 19 Ιαν 2016 | Ειδήσεις
Η πρώτη φωτογραφία του Ελ Τσάπο στη φυλακή!
Ένας από τους πιο γνωστούς δημοσιογράφους του Μεξικό, έδωσε στη δημοσιότητα την πρώτη φωτογραφία του βαρώνου των ναρκωτικών, Χοακίν «Τσάπο» Γκουζμάν μέσα από το κελί του στην φυλακή Altiplano

Σύμφωνα με την εφημερίδαTelegraph, o Μεξικανός δημοσιογράφος δημοσιοποίησε κατά την διάρκεια της τηλεοπτικής του εκπομπής, μία σειρά από μέτρα ασφαλείας που έχουν λάβει οι αρχές προκειμένου να αποτρέψουν μία ακόμα πιθανή απόδραση του Ελ Τσάπο αλλά και μία φωτογραφία του.


Ο δημοσιογράφος Κάρλος Λορέτ ντε Μόλα, ανέφερε ότι τα πρώτα πέντε βράδια μέσα στη φυλακή, ο Ελ Τσάπο κουνήθηκε μόλις επτά φορές ενώ ειδικά εκπαιδευμένα σκυλιά  κάνουν συνεχώς περιπολίες στα κελιά αλλά και τα γύρω κτίρια προκειμένου να εντοπίζουν τη μυρωδιά του!

 

Το πάτωμα από το κελί του Τσάπο έχει ενισχυθεί με επιπλέον τρία επίπεδα μετάλλου ενώ δεν υπάρχει πλέον κανένα τυφλό σημείο αφού οι κάμερες πολλαπλασιάστηκαν.

 

Επιπλέον, τα εργαλεία που είχαν απενεργοποιηθεί κατά την διάρκεια της απόδρασής του, όπως ανιχνευτές κίνησης στους τοίχους ή το έδαφος, έχουν επαναεγκατασταθεί με νέες βελτιωμένες λειτουργίες.

 

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.