ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ISIS: Παιδί εκτελεί όμηρο των τζιχαντιστών (video)

14:12 - 05 Φεβ 2016 | Ειδήσεις
ISIS: Παιδί εκτελεί όμηρο των τζιχαντιστών (video)
Ένα νέο βίντεο φρίκης έδωσε στη δημοσιότητα το Ισλαμικό κράτος, το οποίο απεικονίζει ένα παιδί αφρικανικής καταγωγής να εκτελεί έναν όμηρο και να εξαπολύει απειλές προς τις ΗΠΑ.

Στο τελευταίο μακάβριο προπαγανδιστικό βίντεο του Ισλαμικού Κράτους ένα αγγλόφωνο παιδί εκτελεί έναν όμηρο των τζιχαντιστών που ονομάζεται Muhammad Tabsho και είναι μέλος της ομάδας ανταρτών του Λεβάντε.

 

Πριν την εκτέλεση το παιδί απειλεί, με αξιοσημείωτη έμφαση τους αντάρτες στη Συρία οι οποίοι χρηματοδοτούνται και υποστηρίζονται από τις ΗΠΑ.

 

Το μέτωπο του Λεβάντε σχηματίστηκε το Δεκέμβριο του 2014 στο Χαλέπι και πρόκειται για αντάρτες που μάχονται ενάντια στις δυνάμεις του Άσαντ.

Αν και δεν έχει επαληθευτεί η γνησιότητα του αποτρόπαιου βίντεο, τον τελευταίο καιρό το Ισλαμικό Κράτος επιδίδεται σε τέτοιες τακτικές όπου παιδιά δολοφονούν ομήρους.

 

Στις αρχές Ιανουαρίου, ένα νεαρό αγόρι με βρετανική προφορά απείλησε το Ηνωμένο Βασίλειο με νέες θηριωδίες σε ένα ανατριχιαστικό βίντεο που δείχνει την εκτέλεση των πέντε ανδρών που κατηγορούνται ότι είναι «Βρετανοί κατάσκοποι».

 

Τελευταία τροποποίηση στις 14:41 - 05 Φεβ 2016
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.