ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Euro 2016: Ο πρωθυπουργός της Γαλλίας «έκοψε» τον Μπενζεμά

15:26 - 15 Μαρ 2016 | Ειδήσεις
Euro 2016: Ο πρωθυπουργός της Γαλλίας «έκοψε» τον Μπενζεμά
«Δεν υπάρχουν οι προϋποθέσεις που θα επέτρεπαν στον Μπενζεμά να επιστρέψει και να παίξει για τη Γαλλία».

Η παραπάνω δήλωση δεν ανήκει στον εκλέκτορα των τρικολόρ αλλά στον πρωθυπουργό της χώρας Μανουέλ Βαλς και την έκανε στο ραδιοφωνικό σταθμό RMC.

Τις προηγούμενες ημέρες είχε επιστρέψει στη Γαλλία η συζήτηση για μια πιθανή πρόσκληση του επιθετικού της Ρεάλ Μαδρίτης στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, με τον Καρίμ Μπενζεμά ως γνωστόν να έχει προβλήματα με τη δικαιοσύνη μετά την εμπλοκή του στην απόπειρα εκβίασης του συμπαίκτη του στην Εθνική ομάδα, Ματιέ Βαλμπουενά.

Πηγές κοντά στην έρευνα για την υπόθεση των σέξι βίντεο του Βαλμπουενά υποστηρίζουν ότι ο Μπενζεμά αναγνώρισε το ρόλο του ως μεσάζων κατά τη διάρκεια της ανάκρισης στις 5 Νοεμβρίου 2015, ενώπιον της δικαστικής αστυνομίας των Βερσαλλιών.

Όπως αναφέρθηκε στην ιστοσελίδα της εφημερίδας Equipe, ο διεθνής επιθετικός παραδέχθηκε ότι είχε ένα σημαντικό ρόλο στην ιστορία. «Έπρεπε να ενεργήσω ως μεσάζων και να φροντίσω να φέρω σε επαφή τον Ματιέ με τον Καρίμ Ζενάτι» φέρεται να δήλωσε ο Μπενζεμά.

Ο ρόλος του αστέρα της Ρεάλ ήταν να δώσει βοήθεια στον εκβιαστή πείθοντας τον Βαλμπουενά να πληρώσει 150 χιλιάδες ευρώ που απαιτούσε ο Ζενάτι για να εμποδίσει τη δημοσίευση του βίντεο, το οποίο είχε ληφθεί μέσω κινητού τηλεφώνου.

Τελευταία τροποποίηση στις 15:33 - 15 Μαρ 2016
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.