ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Έκτακτο-Βρυξέλλες: Σε εξέλιξη επιχείρηση της αντιτρομοκρατικής

17:29 - 15 Μαρ 2016 | Ειδήσεις
Έκτακτο-Βρυξέλλες: Σε εξέλιξη επιχείρηση της αντιτρομοκρατικής
Δύο ύποπτοι αναζητούνται μετά από ανταλλαγή πυροβολισμών στις Βρυξέλλες-Ένας αστυνομικός τραυματισμένος

Μια ευρεία αστυνομική επιχείρηση βρίσκεται σε εξέλιξη στις Βρυξέλλες μετά την επίθεση που δέχθηκαν αστυνομικοί κατά τη διάρκεια εφόδου σε κατοικία που πραγματοποίησαν σήμερα και η οποία σχετίζεται με τις επιθέσεις της 13ης Νοεμβρίου στο Παρίσι, γνωστοποίησε ο ομοσπονδιακός εισαγγελέας.


Ένοπλοι άνοιξαν πυρ εναντίον αστυνομικών κατά τη διάρκεια της επιχείρησης αργά το μεσημέρι στις Βρυξέλλες στο πλαίσιο των ερευνών που διεξάγουν οι βελγικές αρχές για τα τρομοκρατικά χτυπήματα στη γαλλική πρωτεύουσα, μετέδωσε το Γαλλικό Πρακτορείο επικαλούμενο την ομοσπονδιακή εισαγγελία του Βελγίου.
«Πυροβόλησαν εναντίον αστυνομικών» κατά τη διάρκεια της εφόδου στο Φόρεστ μια κοινότητα των Βρυξελλών «στο πλαίσιο της έρευνας για (τις επιθέσεις) στο Παρίσι» δήλωσε ο Έρικ Βαν ντε Σιπτ, ένας εκπρόσωπος Τύπου της ομοσπονδιακής εισαγγελίας.


Ένας αστυνομικός τραυματίστηκε ελαφρά από τα πυρά.


Δύο άνδρες που φέρονται ότι πυροβόλησαν εναντίον των αστυνομικών δυνάμεων διαφεύγουν της σύλληψης, μετέδωσε η εφημερίδα La Dernière Heure, ενώ το πρακτορείο ειδήσεων Ρόιτερς κάνει λόγο για έναν ένοπλο.

Τελευταία τροποποίηση στις 18:06 - 15 Μαρ 2016
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.