ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Τραμπ: Εγώ θα έκλεινα τα σύνορα!

16:24 - 22 Μαρ 2016 | Ειδήσεις
Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο αμερικανικό κανάλι Fox News, ο υποψήφιος για το ρεπουμπλικανικό προεδρικό χρίσμα δήλωσε ότι «είμαστε χαλαροί και ανόητοι».

«Εγώ θα έκλεινα τα σύνορά μας» δήλωσε ο Ντόναλντ Τραμπ, υποψήφιος των Ρεπουμπλικανών για το προεδρικό χρίσμα στις ΗΠΑ, σχολιάζοντας τις τρομοκρατικές επιθέσεις της Τρίτης στις Βρυξέλλες.

 

«Είμαστε χαλαροί και είμαστε ανόητοι» υποστήριξε ο Τραμπ σε συνέντευξή του στο Fox News.

Ο εκκεντρικός και προκλητικός Τραμπ προηγείται στην κούρσα των Ρεπουμπλικάνων για το χρίσμα, αν και οι προκλητικές δηλώσεις του προκαλούν αμηχανία στο κόμμα.

 

Από την πλευρά του, ο συνυποψήφιός του Τραμπ Τζον Κέισικ δήλωσε σχετικά με τις επιθέσεις ότι οι ΗΠΑ και οι σύμμαχοί τους πρέπει να βελτιώσουν τη συνεργασία τους κατά της τρομοκρατίας.

 

«Εμείς και οι σύμμαχοί μας πρέπει να αφιερωθούμε εκ νέου σε στις αξίες της ελευθερίας και των ανθρωπίνων δικαιωμάτων» δήλωσε ο Κέισικ μέσω Twitter.

 

«Πρέπει επίσης να υπερδιπλασιάσουμε τις προσπάθειες μαζί με τους συμμάχους μας για να εντοπίσουμε, να ξεριζώσουμε και να καταστρέψουμε τους δράστες αυτών των κακόβουλων ενεργειών» πρόσθεσε.

Copyright © 1999-2021 Premium S.A. All rights reserved.