ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Εκρήξεις Βρυξέλλες: «Συναγερμός» στην Αντιτρομοκρατική-Σε εξέλιξη επιχείρηση εντοπισμού των μακελάρηδων

17:10 - 25 Μαρ 2016 | Ειδήσεις
Σημαντική αντιτρομοκρατική επιχείρηση βρίσκεται σε εξέλιξη στην περιοχή Schaerbeek των Βρυξελλών.

Οι ειδικές αστυνομικές δυνάμεις εισέβαλλαν σε σπίτι στο Schaerbeek και ακούστηκε και έκρηξη, σύμφωνα με το πρακτορείο Belga. Το κρατικό τηλεοπτικό κανάλι RTBF μετέδωσε πως εξουδετερώθηκε ένας άντρας.

Όλα έγιναν κοντά στην πλατεία Μέισερ. Όλοι οι δρόμοι είναι αποκλεισμένοι και υπάρχουν παντού άνδρες της αντιτρομοκρατικής και του στρατού. Σύμφωνα με το VTM, βρέθηκε ένας σάκος με εκρηκτικά και ο άνδρας που θα δείτε στα βίντεο που ακολουθούν εξουδετερώθηκε όταν τον πυροβόλησαν στο πόδι.

Ο άνδρας ελέγχθηκε πρώτα από ειδικό ρομποτάκι της αστυνομίας και αφού διαπιστώθηκε ότι δεν είχε πάνω του εκρηκτικά συνελήφθη και του έβαλαν μια μαύρη κορδέλα στα μάτια. Σύμφωνα με τις αστυνομικές αρχές τραυματίσθηκε ελαφρά.

Όλα ξεκίνησαν λίγο πριν τις 3 το μεσημέρι (τοπική ώρα) και η επιχείρηση ολοκληρώθηκε λίγο πριν τις 4. Όλες οι εκρήξεις που ακούστηκαν κατά την διάρκεια της επιχείρησης ήταν ελεγχόμενες εκρήξεις από τους άνδρες της αντιτρομοκρατικής.

Νωρίτερα ανακοινώθηκε ότι η γερμανική αστυνομία συνέλαβε δύο άτομα που θεωρούνται ότι συνδέονται με τις επιθέσεις που διαπράχθηκαν την Τρίτη στις Βρυξέλλες και στοίχισαν τη ζωή σε 31 ανθρώπους, ανέφερε σήμερα το γερμανικό περιοδικό Spiegel.

Copyright © 1999-2021 Premium S.A. All rights reserved.