ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Νέες απειλές από το ISIS

18:20 - 27 Μαρ 2016 | Ειδήσεις
Το ISIS προκαλεί και πάλι με νέο video απειλή που ανέβασε στο διαδίκτυο με το οποίο αναλαμβάνει την ευθύνη για τα τρομοκρατικά χτυπήματα στις Βρυξέλλες, ενώ απειλεί και με νέο μακελειό στην Ευρώπη, όπως μεταδίδει το skai.gr.

Πρωταγωνιστής του συγκεκριμένου video είναι ο Βέλγος Hicham Chaib (φωτό), ο οποίος έχει υψηλή θέση στις τάξεις του ISIS. Σύμφωνα με δημοσιεύματα ο Chaib είναι ο επικεφαλής της "θρησκευτικής αστυνομικής δύναμης" των τρομοκρατών και έχει πάρει μέρος σε αποκεφαλισμούς και φριχτά βασανιστήρια στη Συρία τα τελευταία χρόνια.

Στο νέο βίντεο εκτοξεύει απειλές και στη συνέχεια εκτελεί έναν άνθρωπο που είναι στα γόνατα. Ο ίδιος ακούγεται να λέει ότι τα χτυπήματα στις Βρυξέλλες ήταν μόνο μία γεύση από όσα θα ακολουθήσουν!

Στη συνέχεια του νέου βίντεο μιλάει στα ολλανδικά και αναφέρει: "Αυτό είναι ένα μήνυμα προς τους ανθρώπους του Βελγίου, προς τη βελγική κυβέρνηση, προς την Ευρώπη, τον υπόλοιπο κόσμο και τη συμμαχία που μάχεται κατά του Ισλαμικού κράτους. Οσο βομβαρδίζετε τους μουσουλμάνους με τα F-16, θα σας σκοτώνουμε".

Στο τέλος του βίντεο εκτελείται ένας άνθρωπος που είναι στα γόνατα και ακούγεται η φράση: "Η μάχη θα συνεχιστεί στην καρδιά της χώρας σας".

Copyright © 1999-2021 Premium S.A. All rights reserved.