ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Αγώνας Γαλλίας-Ρωσίας: Δρακόντεια μέτρα ασφαλείας στο Σταντ ντε Φρανς

15:46 - 29 Μαρ 2016 | Ειδήσεις
Αγώνας Γαλλίας-Ρωσίας: Δρακόντεια μέτρα ασφαλείας στο Σταντ ντε Φρανς
Η εθνική ομάδα της Γαλλίας επιστρέφει για πρώτη φορά μετά το βράδυ των τρομοκρατικών επιθέσεων της 13ης Νοεμβρίου στο Παρίσι, στο «Σταντ ντε Φρανς» για να αντιμετωπίσει σε φιλική αναμέτρηση τη Ρωσία και στο Παρίσι έχει σημάνει συναγερμός.

 Ένα από τα τελευταία τεστ ενόψει του Euro 2016 δίνει απόψε η Γαλλία όχι μόνο σε αγωνιστικό επίπεδο αλλά κυρίως θέματα ασφάλειας. Είναι άλλωστε η πρώτη φορά απόψε, που το «Σταντ ντε Φρανς» θα φιλοξενήσει αναμέτρηση, μετά το παιχνίδι με τη Γερμανία, το βράδυ των τρομοκρατικών επιθέσεων στο Παρίσι.

 

Οπως ανακοίνωσε λοιπόν η γαλλική κυβέρνηση, αρκετή ώρα πριν την έναρξη του σημερινού αγώνα αλλά και κατά τη διάρκειά του, θα υπάρχουν ακροβολισμένοι γύρω από το γήπεδο, αρκετοί ελεύθεροι σκοπευτές ενώ οι αστυνομικοί που θα επιστρατευθούν για την ασφάλεια των φιλάθλων θα ξεπεράσουν τους 500.

 

Οι Γάλλοι θέλουν να είναι όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι ενόψει του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος και παιχνίδια όπως το σημερινό με τη Ρωσία, αποτελούν μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία για να διαπιστώσουν σε τι σημείο βρίσκονται από οργανωτικής πλευράς.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.