ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Κύπρος αεροπειρατεία: Η καλύτερη... selfie όλων των εποχών!

09:29 - 30 Μαρ 2016 | Ειδήσεις
Κύπρος αεροπειρατεία: Η καλύτερη... selfie όλων των εποχών!
Ένας Βρετανός επιβάτης ο οποίος βρισκόταν στη... μοιραία πτήση της Egypt Airlines που έπεσε θύμα πειρατείας για τα μάτια μίας γυναίκας, φάνηκε να μην προβληματίζεται πολύ και «τόλμησε» να τραβήξει μία selfie με τον άκρως... επικίνδυνο και ερωτευμένο, αεροπειρατή!

Στο συγκεκριμένο φωτογραφικό στιγμιότυπο φαίνεται ξεκάθαρα και η τρομερή «ζώνη εκρηκτικών» που φορούσε ο Σεΐφ Ελντίν Μουσταφά για να πανικοβάλλει τους επιβάτες και η οποία τελικά αποδείχτηκε ψεύτικη.

 

Ο 26χρονος Βρετανός ήταν ένας εκ των τελευταίων τριών επιβατών που είχε κρατήσει στο αεροσκάφος της Egypt Air ο «αεροπειρατής», το οποίο είχε εξαναγκάσει να προσγειωθεί στη Λάρνακα (αντί του Καΐρου) απειλώντας πως θα πυροδοτούσε τα εκρηκτικά με τα οποία δήθεν ήταν ζωσμένος.

 

Κατά τη διάρκεια της ομηρίας, ο Ινς ζήτησε μία φωτογραφία με τον αεροπειρατή. Ο αεροπειρατής δέχθηκε και ο 23χρονος Ινς πόζαρε για το φακό με ένα χαμόγελο μέχρι τα αυτιά (δίνοντας σε αεροσυνοδό το κινητό του για να βγάλει και τη φωτογραφία, εξ ου και ο άστοχος χαρακτηρισμός «selfie»).

 

«Δεν ξέρω ακριβώς γιατί το έκανα, σκέφτηκα ότι αν γινόταν έκρηξη δεν είχα τίποτα να χάσω» είπε μιλώντας στη βρετανική Sun, καταλήγοντας πως «πρέπει να είναι η καλύτερη selfie που έχει τραβηχτεί ποτέ».

 

 

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.