ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ryanair:Ο διευθύνων σύμβουλος κρούει τον κώδωνα κινδύνου για ενδεχόμενο Brexit

14:14 - 13 Μαϊ 2016 | Ειδήσεις
Ryanair:Ο διευθύνων σύμβουλος κρούει τον κώδωνα κινδύνου για ενδεχόμενο Brexit
Η «ακραία μεταβλητότητα» που θα ακολουθήσει εάν η Βρετανία ταχθεί υπέρ της αποχώρησης από την Ευρωπαϊκή Ένωση θα μπορούσε να ασκήσει πτωτικές πιέσεις στις τιμές των αεροπορικών εισιτηρίων και να οδηγήσει την Ryanair στο να μεταφέρει κάποιες από τις επενδύσεις της εκτός Βρετανίας, δήλωσε σήμερα ο διευθύνων σύμβουλος Μάικλ Ο’ Λίρι.

«Μετά την 9η Σεπτεμβρίου, μετά από κάθε κρίση η Ryanair πουλά φθηνότερα εισιτήρια, συνεχίζουμε να μεταφέρουμε τον κόσμο. Άρα, γεγονός είναι ότι θα έχει μια πτωτική επίπτωση στην τιμολόγησή μας για 6 έως 12 μήνες αλλά θα συνεχίσουμε να μεταφέρουμε τον κόσμο», δήλωσε σε δημοσιογράφους ο Ο’ Λίρι, του οποίου η αεροπορική εταιρία μεταφέρει περισσότερους επιβάτες από οποιαδήποτε άλλη στο Ηνωμένο Βασίλειο.


«Ο πιο μακροπρόθεσμος αντίκτυπος, ωστόσο, είναι ότι θα επενδύσουμε λιγότερο στη Βρετανία, σίγουρα θα μεταφέρουμε κάποιες από τις υφιστάμενες επενδύσεις μας στη Βρετανία σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες επειδή θέλουμε να συνεχίσουμε να επενδύουμε στην Ευρωπαϊκή Ένωση και θα είναι αρνητικός για τις αερομεταφορές και το βρετανικό τουρισμό», πρόσθεσε ο ίδιος.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.