ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Βρέθηκε ασφαλής η Σινέντ Ο' Κόνορ

10:19 - 17 Μαϊ 2016 | Ειδήσεις
Βρέθηκε ασφαλής η Σινέντ Ο' Κόνορ
Βρέθηκε ασφαλής χθες αργά το βράδυ η Σινέντ Ο’ Κόνορ μετά τον συναγερμό που σήμανε το απόγευμα όταν οι αστυνομικές αρχές προαστίου του Σικάγου ανακοίνωσαν πως έχει εξαφανιστεί και υπάρχουν φόβοι για τη ζωή της.

Σύμφωνα με τα λίγα στοιχεία που δόθηκαν στη δημοσιότητα, τα ίχνη της διάσημης τραγουδίστριας είχαν χαθεί από την Κυριακή, νωρίς το πρωί, οπότε έφυγε από το σπίτι όπου διέμενε προκειμένου να κάνει μια βόλτα με το ποδήλατό της.

 

Η δήλωση της εξαφάνισής της έγινε 24 ώρες αργότερα από άτομο αγνώστων στοιχείων, το οποίο επικοινώνησε τηλεφωνικά με τις Αρχές δηλώνοντας πως φοβάται για τη σωματική της ακεραιότητα.


Αυτό που ανησύχησε ιδιαίτερα τις Αρχές είναι το γεγονός ότι η τραγουδίστρια έχει εύθραυστη ψυχολογία, καθώς πριν από λίγους μήνες, τον περασμένο Δεκέμβριο, είχε αποπειραθεί να δώσει τέλος στη ζωή της. Τότε η ίδια είχε αναρτήσει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ένα σπαρακτικό μήνυμα στο οποίο ανέφερε μεταξύ άλλων: «Πήρα υπερβολική δόση? Αν δεν το έγραφα αυτό, τα παιδιά και η οικογένειά μου δεν θα το μάθαιναν ποτέ. Θα μπορούσα να είμαι νεκρή για εβδομάδες πριν το μάθουν. Είμαι μια φρικτή μητέρα και φρικτός άνθρωπος, που έμεινα μόνη μου. Κλαίγοντας για εβδομάδες;».

 

Οι θαυμαστές της, που διάβασαν το μήνυμα, επικοινώνησαν αμέσως με την Αστυνομία, με αποτέλεσμα η τραγουδίστρια να εντοπιστεί σε δωμάτιο ξενοδοχείου στην Ιρλανδία και να μεταφερθεί σώα στο νοσοκομείο.


Η Σινέντ Ο’ Κόνορ είχε προβληματικές σχέσεις με τα τέσσερα παιδιά της, γεγονός που την είχε στενοχωρήσει ιδιαίτερα, ενώ παράλληλα το καλοκαίρι του 2015 είχε υποβληθεί σε υστερεκτομή, μια δύσκολη επέμβαση, εξαιτίας της οποίας υπέφερε πολύ.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.