ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ryanair: Χαμηλοί ναύλοι για τη Βρετανία ενόψει του δημοψηφίσματος

17:44 - 18 Μαϊ 2016 | Ειδήσεις
Ryanair: Χαμηλοί ναύλοι για τη Βρετανία ενόψει του δημοψηφίσματος
Χαμηλούς ναύλους για τη Βρετανία, με στόχο τη συμμετοχή περισσότερων Βρετανών στο δημοψήφισμα για την παραμονή ή όχι της χώρας στην ΕΕ, προσφέρει η αεροπορική εταιρεία χαμηλού κόστους Ryanair.

Η προσφορά, με τίτλο «Fly Home to Vote Remain», αφορά ναύλους προς τη Βρετανία από 20 ευρώ για ταξίδια που θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη 22 και την Πέμπτη 23 Ιουνίου, ενόψει του δημοψηφίσματος για το Brexit. Οι συγκεκριμένοι ναύλοι είναι διαθέσιμοι προς κράτηση έως αύριο τα μεσάνυχτα, στην ιστοσελίδα ryanair.com.

Μάλιστα η ιρλανδική αεροπορική εταιρεία, σε σχετική ανακοινωσή της, παραθέτει πέντε λόγους, για τους οποίους πρέπει το Ηνωμένο Βασίλειο να παραμείνει στην ΕΕ:


- Δημιουργία περισσότερων θέσεων εργασίας.


- Η πολιτική Ανοιχτών Ουρανών συνέδραμε στην τουριστική ανάπτυξη και στη δημιουργία θέσεων εργασίας στο Ηνωμένο Βασίλειο.


- Η ελεύθερη διακίνηση αγαθών και προϊόντων συνέβαλε στην ισχυροποίηση της βρετανικής οικονομίας και στην καθιέρωσή της ως μία από τις πιο ανταγωνιστικές, παγκοσμίως.


- Η διαπραγματευτική πολιτική του David Cameron, προστατεύει τη λίρα και δημιουργεί εμπόδια στη μετανάστευση και σε μία ενωμένη Ευρωπαϊκή Ένωση.


- Εάν το Ηνωμένο Βασίλειο φύγει από την Ευρώπη, οι διεθνείς επενδύσεις θα μεταφερθούν στη Γερμανία και την Ιρλανδία.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.