ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Citi: Οι Βρετανοί θα ψηφίσουν οριακά Bremain

10:13 - 22 Ιουν 2016 | Ειδήσεις
Citi: Οι Βρετανοί θα ψηφίσουν οριακά Bremain
Οι Βρετανοί πολίτες θα ψηφίσουν με οριακή πλειοψηφία να παραμείνουν στην Ευρωπαϊκή Ένωση, προβλέπουν οι αναλυτές της Citi, όπως μεταδίδει το Reuters.

Ωστόσο, σύμφωνα με τους αναλυτές, αυτή η οριακή πλειοψηφία θα μπορούσε και πάλι να υπονομεύσει την πολιτική σταθερότητα τόσο στη Βρετανία όσο και στην Ευρώπη.

 

«Βλέπουμε 60% πιθανότητα η πλειοψηφία των Βρετανών ψηφοφόρων να επιλέξουν «Παραμονή» στο δημοψήφισμα της 23ης Ιουνίου», αναφέρει η Citi σε σημείωμά της προς τους πελάτες της, συμπληρώνοντας πως «μια ισχνή πλειοψηφία υπέρ της «Παραμονής» (που είναι και το βασικό της σενάριο) θα μπορούσε και πάλι να υπονομεύσει την πολιτική σταθερότητα σε Βρετανία/ΕΕ».

 

«Μια ψήφος υπέρ της «Εξόδου» θα έχει τεράστιες επιπτώσεις στις παγκόσμιες χρηματαγορές, στην οικονομία και στην πολιτική, προκαλώντας σημαντική υποβάθμιση των προβλέψεων για την ανάπτυξη σε Βρετανία και Ευρώπη», σύμφωνα με τη Citi.

 

Σημειώνεται πως σύμφωνα με τα στοιχεία της Betfair, η πιθανότητα ψήφου υπέρ της παραμονής στην Ευρωπαϊκή Ένωση είναι στο 75%.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.