ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Τζόνσον-Brexit: Μη βιαστούμε-Παραμένει ευρωπαϊκή δύναμη η Βρετανία

13:34 - 24 Ιουν 2016 | Ειδήσεις
Τζόνσον-Brexit: Μη βιαστούμε-Παραμένει ευρωπαϊκή δύναμη η Βρετανία
Ο τέως δήμαρχος του Λονδίνου Μπόρις Τζόνσον και ένας από τους επικεφαλής της εκστρατείας του Brexit στο δημοψήφισμα, δήλωσε ότι δεν θα πρέπει η Βρετανία να βιαστεί και σημείωσε ότι τίποτα δεν θα αλλάξει βραχυπρόθεσμα.

Σημείωσε ότι δεν υπάρχει ανάγκη να επικαλεστεί η Βρετανία το άρθρο 50 της Συνθήκης της Ευρωπαϊκής Ένωσης που αναφέρεται στις διαδικασίες που προβλέπονται στο ενδεχόμενο αποχώρησης ενός κράτους-μέλους. Ο μεγάλος κερδισμένος του δημοψηφίσματος σημείωσε ότι η Βρετανία θα παραμείνει μεγάλη ευρωπαϊκή δύναμη.

 

Ο Μπόρις Τζόνσον δεν είχε κάνει δηλώσεις μέχρι το πρωί, ενώ επεισοδιακή -με γιουχαΐσματα και αποδοκιμασίες, όπως μεταδίδει το Reuters- ήταν η έξοδός του από το σπίτι του στην πρωτεύουσα. Σε αυτόν στρέφονται και τις πρώτες ώρες και τα βλέμματα για το ποιος θα διεκδικήσει τη θέση του Κάμερον.

 

Ο τέως δήμαρχος Λονδίνου Μπόρις Τζόνσον, προβεβλημένο στέλεχος των Τόρις, είχε από την αρχή συνταχθεί με το Brexit και είχε καταλήξει να γίνεται ο «στρατηγός» της εκστρατείας του «Φεύγουμε».

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.