ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Βρετανία:Απολογία Λίντσομ σε Μέι για τις δηλώσεις περί μητρότητας

12:48 - 11 Ιουλ 2016 | Ειδήσεις
Βρετανία:Απολογία Λίντσομ σε Μέι για τις δηλώσεις περί μητρότητας
«Σε καμία περίπτωση δεν πιστεύω ότι το να έχεις παιδιά σημαίνει ότι είσαι και καταλληλότερος πρωθυπουργός» δήλωσε στην Telegraph η υποψήφια για την πρωθυπουργία της Βρετανίας, Άντρια Λίντσομ, μετά το σάλο που ξέσπασε από προηγούμενες δηλώσεις της στου Times.

Να απολογηθεί στην συνυποψήφιά της, Τερέζα Μέι, αναγκάστηκε η Άντρια Λίντσομ, η υποψήφια για την πρωθυπουργία της Βρετανίας, μετά από μία σειρά σχολίων στα οποία υπονόησε ότι η μητρότητα της δίνει πλεονέκτημα έναντι της αντιπάλου του.

 

Σε τηλεφωνική της συνέντευξη στην Telegraph η υπουργός Ενέργειας τόνισε ότι δεν ήθελε η μητρότητα να διαδραματίσει ρόλο στην εκστρατεία ενώ είπε παράλληλα ότι σχεδόν εξαναγκάστηκε να πει πως η μητρότητα την έκανε να διαμορφώσει τις απόψεις της .

 

Είπε επίσης πως νιώθει συντετριμμένη επειδή «δέχεται επίθεση» και «λυπάται βαθύτατα» για την εντύπωση που σχηματίστηκε για αυτήν. «Σε καμία περίπτωση δεν πιστεύω ότι το να έχεις παιδιά σημαίνει ότι είσαι και καταλληλότερος πρωθυπουργός».

 

Υπενθυμίζεται ότι η Λίντσομ είχε δηλώσει στους Times «Πραγματικά νιώθω ότι το να είμαι μητέρα σημαίνει ότι έχω μεγαλύτερο μερίδιο στο μέλλον της χώρας μας».

Για την Μέι είπε ότι «εκείνη έχει πιθανότατα αρκετούς συγγενείς. Αλλά εγώ έχω παιδιά, που πρόκειται να αποκτήσουν παιδιά και που άμεσα θα συμμετάσχουν σε ό,τι συμβεί από εδώ και πέρα».

 

Από τις δηλώσεις της αυτές «πιάστηκαν» και κάποιοι από τους Συντηρητικούς οι οποίοι έσπευσαν να δηλώσουν πως τα λεγόμενά της δείχνουν την «ακαταλληλότητά» της για την διαδοχή του Κάμερον.

Τελευταία τροποποίηση στις 12:51 - 11 Ιουλ 2016
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.