ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ολυμπιακοί Αγώνες Ρίο: Στα 19 μετάλλια ο Φελπς-Νέος σοκαριστικός τραυματισμός

10:11 - 08 Αυγ 2016 | Ειδήσεις
Ολυμπιακοί Αγώνες Ρίο: Στα 19 μετάλλια ο Φελπς-Νέος σοκαριστικός τραυματισμός
Από την στιγμή που ο Μάικλ Φελπς ήταν στην ημέρα του οι Ηνωμένες Πολιτείες δεν γινόταν να χάσουν την πρώτη θέση, με τον κορυφαίο αθλητή να κάνει μια τρελή κούρσα και να δίνει προβάδισμα νίκης.

Ο Μάικλ Φέλπς οδήγησε τις ΗΠΑ στην κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στα 4x100 ελεύθερο. Ο σπουδαίος Αμερικανός, στους Ολυμπιακούς αγώνες Νο 5 της καριέρας του, κατέκτησε το 19ο χρυσό μετάλλιο και 23ο στην καριέρα του και έχει βλέψεις να μεγαλώσει τη συλλογή του!

Ο Φελπς έπεσε δεύτερος στην πισίνα και ουσιαστικά «έφτιαξε» την απόσταση από τους άλλους διεκδικητές της πρωτιάς. Νέιθαν Άντριαν, Κέιλεμπ Ντρέσελ και Ράιαν Χελντ τερμάτισαν σε 3:09.92 και κατέκτησαν το χρυσό στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Φυσικά, ο πρώτος εξ' αυτών τράβηξε τα βλέμματα πάνω του.

Στη δεύτερη θέση έμειναν οι Γάλλοι -ήταν χρυσοί Ολυμπιονίκες το 2012- με χρόνο 3:10.53, ενώ το βάθρο συμπλήρωσε η Αυστραλία με 3:11.37.

Νέος σοκαριστικός τραυματισμός

Ένα πολύ άσχημο περιστατικό συνέβη κατά την διάρκεια του αγώνα ποδηλασίας δρόμου των γυναικών για τους Ολυμπιακούς του Ρίο. Η Ανεμίκ Φαν Φλέτεν έχασε τον έλεγχο του ποδηλάτου της σε μία στροφή, με αποτέλεσμα να πέσει άσχημα στην Vista Chinesa.

Η Ολλανδή ποδηλάτρια υπέστη τριπλό κάταγμα στην πλάτη της και χρειάστηκε να μεταφερθεί στη μονάδα εντατικής θεραπείας του νοσοκομείου στο Ρίο ντε Τζανέιρο.

Η ολλανδική Ομοσπονδία ποδηλασίας, μέσω του επίσημου λογαριασμού της στο twitter, ενημέρωσε πως η Φαν Φλέτεν είναι εντάξει στην υγεία της. Η Ολλανδή ποδηλάτρια, πάντως, θα πρέπει να παραμείνει στο νοσοκομείο για τουλάχιστον ένα 24ωρο, προκειμένου οι γιατροί να ελέγξουν την πορεία της υγείας της.

Δείτε το βίντεο

Πολυμέσα

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.