ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ρώσοι διπλωμάτες κανόνισαν συνάντηση Νετανιάχου - Αμπάς

22:34 - 05 Σεπ 2016 | Ειδήσεις
Ρώσοι διπλωμάτες κανόνισαν συνάντηση Νετανιάχου - Αμπάς
Έπειτα από ρωσική παρέμβαση, ο πρόεδρος της Παλαιστίνης Μαχμούντ Αμπάς συμφώνησε για μια συνάντηση με τον Ισραηλινό πρωθυπουργό Μπενιαμίν Νετανιάχου στην Μόσχα.

Η ρωσική πρωτοβουλία, βρέθηκε στο επίκεντρο της συνάντησης που πραγματοποίησε τη Δευτέρα ο Ισραηλινός πρωθυπουργός με τον Μιχαήλ Μπογντάνοφ, τον ειδικό απεσταλμένο του προέδρου Πούτιν για τη Μέση Ανατολή.

 

Οι δύο άνδρες "συζήτησαν την πρόταση του προέδρου Πούτιν για τον προγραμματισμό μιας συνάντησης μεταξύ του πρωθυπουργού του Ισραήλ και του προέδρου Αμπάς στην Μόσχα", τόνισε το γραφείο του πρωθυπουργού με ανακοίνωση του.

 

"Ο Νετανιάχου παρουσίασε την θέση του Ισραήλ ότι είναι έτοιμος να συναντηθεί οποιαδήποτε στιγμή απευθείας με τον Αμπάς και χωρίς προαπαιτούμενα", πρόσθεσε η ανακοίνωση.

 

Ο πρόεδρος Αμπάς έχει επανειλημμένα θέσει ως όρους για την διεξαγωγή μιας συνάντησης με τον Νετανιάχου το πάγωμα των εποικιστικών δραστηριοτήτων, την απελευθέρωση παλαιστινίων κρατουμένων και ένα χρονοδιάγραμμα για την αποφυγή παρατεταμένων συζητήσεων.

Τελευταία τροποποίηση στις 00:34 - 06 Σεπ 2016
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.