ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Telefonica: Επιδιώκει ολοκληρωτική εξαγορά της Vivo

14:21 - 08 Φεβ 2007 | Ειδήσεις
Βέβαιη υπέρ του δέοντος για την ανάληψη του ολοκληρωτικού ελέγχου της Vivo, της βραζιλιάνικης εταιρείας κινητής τηλεφωνίας δηλώνει η Telefonica, αν και προς το παρόν δεν έχει οριστικοποιηθεί καμία συμφωνία, σύμφωνα με δημοσίευμα του ξένου τύπου.

Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, η Vivo, η οποία αριθμεί 100 εκατ. πελάτες, ελέγχεται κατά 63% από την Telefonica και την Portugal Telecom.

Την ίδια ώρα, η Portugal Telecom αντιστέκεται στην προσπάθεια επιθετικής εξαγοράς της από την Sonaecom, ενώ παράλληλα σκέφτεται να πωλήσει το μερίδιο που κατέχει στη Vivo στην Telefonica, εάν προηγουμένως πείσει τους μετόχους της να απορρίψουν την εξαγορά από την Sonaecom.

Από την πλευρά της, και η Sonaecom επιθυμεί να πωλήσει το μερίδιο που κατέχει η Portugal Telecom στην Vivo στην Telefonica, εφόσον ωστόσο επιτύχει την εξαγορά που επιδιώκει.

Παράγοντες της αγοράς που γνωρίζουν καλά το θέμα δήλωσαν ότι η Sonaecom, πέραν της πώλησης του μεριδίου που κατέχει στη Vivo, θα επιδιώξει deal με την Telefonica όσον αφορά την Medi Telecom, την εταιρεία κινητής τηλεφωνίας που εδρεύει στο Μαρόκο και έχει 4 εκατ. πελάτες.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.