ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Παραιτήθηκε και από βουλευτής ο Ντέιβιντ Κάμερον

20:28 - 12 Σεπ 2016 | Ειδήσεις
Παραιτήθηκε και από βουλευτής ο Ντέιβιντ Κάμερον
Μετά την αποχώρησή του από τη θέση του Πρωθυπουργού, λόγω της επικράτησης του Brexit στο δημοψήφισμα, ο Ντέιβιντ Κάμερον ανακοίνωσε τη Δευτέρα ότι παραιτείται και από το βουλευτικό του αξίωμα.

«Όπως εγώ το βλέπω, στο πολιτικό περιβάλλον που έχει διαμορφωθεί σήμερα και δεδομένες τις συνθήκες της παραίτησής μου, δεν είναι πραγματικά δυνατό να παραμείνω ένας αποτελεσματικός βουλευτής όπως ήμουν πρωθυπουργός» δήλωσε ο Κάμερον σε συνέντευξη που παραχώρησε στο τηλεοπτικό δίκτυο ITV.

 

«Νομίζω ότι οτιδήποτε κάνεις αποσπά την προσοχή από αυτό που η κυβέρνηση πρέπει να κάνει για την χώρα μας» υπογράμμισε ο ίδιος, που διετέλεσε πρωθυπουργός από το 2010 έως το 2016.

 

«Έπειτα από ώριμη σκέψη αυτό το καλοκαίρι, κατέληξα στο συμπέρασμα ότι η καλύτερη απόφαση ήταν να παραιτηθώ από τη βουλευτική μου έδρα στο Γούτνεϊ...» δήλωσε ακόμα.

 

Ο Ντέιβιντ Κάμερον εξέφρασε τέλος «την πλήρη του στήριξη στην Τερέζα Μέι», που τον διαδέχθηκε την 13η Ιουλίου στη Ντάουνινγκ Στριτ και υπογράμμισε πως πραγματικά πιστεύει ότι υπό την διακυβέρνησή της «είναι βέβαιο ότι η Βρετανία θα γνωρίσει ευημερία».

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.