ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Στην Εσθονία τη Δευτέρα για το μεταναστευτικό ο Αβραμόπουλος

21:45 - 16 Οκτ 2016 | Ειδήσεις
Στο Ταλίν της Εσθονίας μεταβαίνει τη Δευτέρα 17 Οκτωβρίου ο επίτροπος Μετανάστευσης, Εσωτερικών Υποθέσεων και Ιθαγένειας Δημήτρης Αβραμόπουλος, για να συναντηθεί με την πολιτική ηγεσία της χώρας και να συζητήσει ζητήματα σχετικά με το μεταναστευτικό και την ασφάλεια, ενόψει της επικείμενης ανάληψης της προεδρίας της ΕΕ από τη βαλτική χώρα.

Ο κ. Αβραμόπουλος θα έχει διμερείς συναντήσεις με την πρόεδρο της Εσθονίας Κέρστι Καλτζουλάιντ, τον πρωθυπουργό Ταάβι Ρόιβας και τον υπουργό Εσωτερικών Χάνο Πεβκούρ, με τον οποίο θα δώσουν συνέντευξη Τύπου τη Δευτέρα το απόγευμα.

 

Ο Ευρωπαίος επίτροπος θα επισκεφθεί επίσης τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό για τη Λειτουργική Διαχείριση Πληροφοριακών Συστημάτων Μεγάλης Κλίμακας στους τομείς των Ελευθεριών, της Δικαιοσύνης και της Ασφάλειας (EU-LISA). Ο κ. Αβραμόπουλος θα συναντηθεί με τον Εκτελεστικό Διευθυντή του Οργανισμού Κρουμ Γκάρκοβ, για να συζητήσουν τη διαχείριση των συστημάτων πληροφοριών και τους τρόπους με τους οποίους ο οργανισμός μπορεί να βελτιώσει την διαλειτουργικότητά τους για να αντιμετωπιστούν τα υπάρχοντα κενά.

Τελευταία τροποποίηση στις 21:17 - 16 Οκτ 2016
Copyright © 1999-2020 Premium S.A. All rights reserved.