ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Μπαράκ Ομπάμα:Η Μισέλ δεν θα είναι ποτέ υποψήφια για πρόεδρος

18:38 - 29 Οκτ 2016 | Ειδήσεις
Μπαράκ Ομπάμα:Η Μισέλ δεν θα είναι ποτέ υποψήφια για πρόεδρος
Η πολύ υψηλή δημοφιλία της Μισέλ Ομπάμα, η οποία ξεπερνά της Χίλαρι Κλίντον, έχουν προκαλέσει υποψίες ότι η απερχόμενη Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ ίσως στο μέλλον διεκδικήσει περισσότερο ενεργή καριέρα στην πολιτική,

Η ίδια η Μισέλ Ομπάμα έχει αποκλείσει το ενδεχόμενο να διεκδικήσει μελλοντικά κάποιο πολιτικό αξίωμα, πολύ περισσότερο να είναι υποψήφια για την Προεδρία των ΗΠΑ.

 

Το ίδιο έκανε και ο Μπαράκ Ομπάμα, στο πλαίσιο ραδιοφωνικής συνέντευξής του, όπου εγκωμίασε τη Μισέλ Ομπάμα, τόνισε ότι οι δυο τους θα συνεχίσουν και μελλοντικά να παρεμβαίνουν στον δημόσιο βίο και εξήγησε γιατί η σύζυγός του δεν θα μπορούσε να θέσει υποψηφιότητα στην πολιτική στο μέλλον.

 

«Δεν έχει την υπομονή για να είναι η ίδια υποψήφια», τόνισε ο Μπαράκ Ομπάμα, θέλοντας να επισημάνει ότι η Μισέλ Ομπάμα δεν διαθέτει την απαιτούμενη αυτοπειθαρχία για να θέσει υποψηφιότητα για το αξίωμα.

 

Σε μια εκδήλωση για την προώθηση φιλικών πολιτικών προς την οικογένεια και την εργασία, η σύζυγος του προέδρου Μπαράκ Ομπάμα ρωτήθηκε αν η επόμενη κίνησή της θα είναι η κάθοδός της στην ενεργό πολιτική. «Όχι δεν θα είναι η πολιτική. Σίγουρα δεν θα είναι. Θα είναι η αποστολή εστιασμένη στις υπηρεσίες», είπε η Μισέλ Ομπάμα.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.