ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Προβάδισμα Κλίντον σε δημοσκόπηση, λίγες ώρες πριν από τις κάλπες

23:03 - 06 Νοε 2016 | Ειδήσεις
Προβάδισμα Κλίντον σε δημοσκόπηση, λίγες ώρες πριν από τις κάλπες
Προβάδισμα τεσσάρων ποσοστιαίων μονάδων υπέρ της υποψήφιας των Δημοκρατικών Χίλαρι Κλίντον, έναντι του Ρεπουμπλικάνου αντιπάλου της Ντόναλντ Τραμπ, καταγράφει δημοσκόπηση του τηλεοπτικού δικτύου NBC και της εφημερίδας Wall Street Journal, η οποία δημοσιεύθηκε την Κυριακή, δύο ημέρες πριν από τις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ.

Βάσει των ευρημάτων της έρευνας, η κ. Κλίντον λαμβάνει ποσοστό 44%. Ο κ. Τραμπ συγκεντρώνει ποσοστό 40%, ενώ ο φιλελεύθερος Γκάρι Τζόνσον βρίσκεται στο 6% και η οικολόγος Τζιλ Στάιν στο 2%.

 

Εξάλλου, άλλη δημοσκόπηση της Washington Post και του τηλεοπτικού δικτύου ABC, η οποία δημοσιεύθηκε το πρωί της Κυριακής, έδινε στην κ. Κλίντον προβάδισμα πέντε μονάδων έναντι του κ. Τραμπ.

 

Η κ. Κλίντον εμφανίζεται να προηγείται με 48% έναντι 43% του κ. Τραμπ, ενώ σε προηγούμενη δημοσκόπηση που είχε δημοσιευθεί την Παρασκευή, η πρώην υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ προηγούνταν του Αμερικανού μεγιστάνα με 47% έναντι 44%.

 

Ενώ η κούρσα για τον Λευκό Οίκο πλησιάζει προς το τέλος της, Χίλαρι Κλίντον και Ντόναλντ Τραμπ συνεχίζουν την εκστρατεία τους, εστιάζοντας στις πολιτείες «κλειδιά».

 

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.