ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Η... απειλή του Σάντερς στον Τραμπ

15:10 - 11 Νοε 2016 | Ειδήσεις
Η... απειλή του Σάντερς στον Τραμπ
Ο γερουσιαστής Μπέρνι Σάντερς, που διεκδίκησε το χρίσμα των Δημοκρατικών, αλλά ηττήθηκε από τη Χίλαρι Κλίντον... προειδοποιεί τον Ντόναλντ Τραμπ πως θα γίνει "ο χειρότερος εφιάλτης του", εάν στη διάρκεια της θητείας του στον Λευκό Οίκο, κινηθεί κατά των μειονοτήτων στις ΗΠΑ.

Ο Σάντερς δήλωσε μεν έτοιμος να συνεργαστεί με τον νέο Πρόεδρο της χώρας για τη βελτίωση της ζωής των Αμερικανών εργαζομένων, αλλά παράλληλα του έστειλε και ένα ξεκάθαρο μήνυμα, σε ό,τι έχει να κάνει με κοινωνικές διακρίσεις, ανθρώπινα δικαιώματα κλπ.

 

Ο «Εάν ο Ντόναλντ Τραμπ πάρει τον θυμό του λαού και τον στρέψει ενάντια σε μουσουλμάνους, ισπανόφωνους και γυναίκες, θα γίνουμε ο χειρότερος εφιάλτης του», σημείωσε χαρακτηριστικά.

 

Σε δήλωσή του την Τετάρτη, ο γερουσιαστής του Βερμόντ είχε αναφέρει ωστόσο ότι «στον βαθμό που ο κ. Τραμπ εννοεί όσα λέει για πολιτικές οι οποίες θα βελτιώνουν τις ζωές των οικογενειών των εργαζομένων, εγώ και άλλοι προοδευτικοί είμαστε έτοιμοι να εργαστούμε μαζί του. Στον βαθμό που θα ακολουθήσει ρατσιστικές, σεξιστικές, ξενοφοβικές και αντιπεριβαλλοντικές πολιτικές, θα του αντιταχθούμε με πάθος».

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.