ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ΤΧΣ: Ο Γ. Μιχαηλίδης επιλαχών για τη θέση του CEO

10:43 - 25 Νοε 2016 | Ειδήσεις
ΤΧΣ: Ο Γ. Μιχαηλίδης επιλαχών για τη θέση του CEO
Ο κ. Γ. Μιχαηλίδης αποτελεί το βασικό υποψήφιο, πλέον, για την ανάληψη της θέσης του διευθύνοντος συμβούλου του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας, μετά την παραίτηση-απόσυρση του κ. Β Κατσικιώτη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το υπουργείο Οικονομικών, το οποίο είναι υπεύθυνο για τη διαδικασία, προσανατολίζεται στο να μην υπάρξει νέος διαγωνισμός εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τη χηρεύουσα θέση του διευθύνοντος συμβούλου του Ταμείου, αλλά να απευθυνθεί στον πρώτο επιλαχόντα.

 

Πρώτος επιλαχών της διαδικασίας εκδήλωσης ενδιαφέροντος που έτρεξε η Επιτροπή Επιλογής με τη συνδρομή της Korn Ferry Ουγγαρίας είναι ο κ. Γ. Μιχαηλίδης, ο οποίος ήταν και μεταξύ των υποψηφίων για τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου της Πειραιώς. Σύμφωνα με πηγές του υπουργείου, ο κ. Μιχαηλίδης είναι ο μοναδικός επιλαχών. Αν αρνηθεί, η διαδικασία θα πρέπει να επαναληφθεί.

 

Υπενθυμίζεται ότι από τη διαδικασία είχε προκριθεί ο κ. Β. Κατσικιώτης, ο οποίος και διορίσθηκε, με απόφαση του υπουργού Οικονομικών, διευθύνων σύμβουλος του ΤΧΣ. Αρνήθηκε, όμως, να αναλάβει καθήκοντα λόγω της ολιγόμηνης θητείας που προέβλεπε το ΦΕΚ του διορισμού του.

 

Το ΥΠΟΙΚ δεν δείχνει διατεθειμένο να αλλάξει τη διάρκεια της θητείας (σ.σ. λήξη στις 30/6/2017) καθώς πρόκειται για αντικατάσταση παραιτηθέντος μέλους της Εκτελεστικής Επιτροπής.

Τελευταία τροποποίηση στις 11:32 - 25 Νοε 2016
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.