ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Η Shell πουλά αυστραλιανή μονάδα αεροπορικών καυσίμων για 250 εκατ. δολ.

15:48 - 19 Δεκ 2016 | Ειδήσεις
Η Shell πουλά αυστραλιανή μονάδα αεροπορικών καυσίμων για 250 εκατ. δολ.
Να πουλήσει τις δραστηριότητες αεροπορικών καυσίμων που έχει στην Αυστραλία στην Viva Energy Australia συμφώνησε η Royal Dutch Shell, για περίπου 250 εκατ. δολάρια.

Η Viva Energy ήδη εμπορεύεται καύσιμα και λιπαντικά της Shell στη χώρα, στο πλαίσιο συμφωνίας αδειοδότησης, και θα συνεχίσει να πουλά αεροπορικά καύσιμα της μάρκας μετά την πώληση.

 

Σε σημερινή ανακοίνωση, η Shell εκτίμησε πως η συμφωνία θα ολοκληρωθεί μέχρι τα μέσα του 2017, αφότου λάβει τις απαραίτητες ρυθμιστικές εγκρίσεις. Οι εργαζόμενοι της Shell Aviation Australia θα συνεχίσουν να απασχολούνται από την εταιρία που θα μεταβιβαστεί στον νέο της ιδιοκτήτη.

 

Ο διευθύνων σύμβουλος της Viva Energy, η οποία βρίσκεται υπό τον έλεγχο του ευρωπαϊκού trader ενέργειας Vitol Holdings, Scott Wyatt, τόνισε πως η εταιρία είναι αποκλειστικός προμηθευτής αεροπορικών καυσίμων Shell στην Αυστραλία εδώ και δύο χρόνια. Όπως συμπλήρωσε, η απόκτηση της επιχείρησης θα επιτρέψει στην εταιρία να επεκταθεί σε αεροδρόμια και να προσφέρει άμεσα σε πελάτες.

 

Ο CEO βλέπει ευκαιρίες επέκτασης της παραγωγικής ικανότητας και αύξησης των πωλήσεων σε μικρότερους διαδρόμους αεροδρομίου σε ολόκληρη τη χώρα.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.