ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Θεσμικό «πραξικόπημα» της Αριστεράς καταγγέλλει ο Φιγιόν

15:44 - 01 Φεβ 2017 | Ειδήσεις
Θεσμικό «πραξικόπημα» της Αριστεράς καταγγέλλει ο Φιγιόν
Υπό το βάρος των αποκαλύψεων του "PenelopeGate" ο Φρανσουά Φιγιόν προσπαθεί τουλάχιστον να κρατήσει ενωμένο το κόμμα του και συναντήθηκε με βουλευτές των Ρεπουμπλικανών, από τους οποίους και ζήτησε να παραμείνουν "πιστοί" στον ίδιο.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδουν τα γαλλικά ΜΜΕ, στη διάρκεια συνάντησής του με βουλευτές του κόμματος των Ρεπουμπλικανών, ο υποψήφιος Πρόεδρος της Γαλλίας, ζήτησε από τους βουλευτές υπομονή, μέχρι να ολοκληρωθεί η εισαγγελική έρευνα και να αποδειχθεί πως οι καταγγελίες δεν έχουν βάση.

 

Ο κ. Φιγιόν, σύμφωνα με πληροφορίες, έκανε λόγο για "θεσμικό πραξικόπημα από την Αριστερά".

 

Βουλευτής, που ήταν παρών στη συνάντηση είπε πως ο Φιγιόν ζήτησε από τους συναδέλφους του "να αντέξουν για 15 ημέρες" -- το διάστημα που χρειάζεται για να ολοκληρωθεί η επίσημη έρευνα για την υπόθεση.

 

"Ουδείς θα εμποδίσει τον Φρανσουά Φιγιόν και τη Δεξιά να είναι παρόντες στον πρώτο γύρο των προεδρικών εκλογών και στον δεύτερο γύρο των προεδρικών εκλογών", δήλωσε αργότερα ο εκπρόσωπος του Φιγιόν Τιερί Σολέρ.

 

Τελευταία δημοσκόπηση, πάντως, δείχνει πως ο κόσμος έχει επηρεαστεί από τις αποκαλύψεις και ο Φιγιόν, από πρώτος που ήταν στην πρόθεση ψήφου, τώρα βρίσκεται τρίτος, πίσω από Λεπέν και Μακρόν.

Τελευταία τροποποίηση στις 15:46 - 01 Φεβ 2017
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.