ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Η Μέρκελ έχει... ρεύμα στο Hollywood

12:22 - 11 Φεβ 2017 | Ειδήσεις
Η Μέρκελ έχει... ρεύμα στο Hollywood
Αυξάνονται οι θαυμαστές της Άνγκελα Μέρκελ στο Hollywood με τον Ρίτσαρντ Γκηρ να προστίθεται στη λίστα.

Ο Αμερικανός σταρ, είχε συνάντηση με την γερμανίδα Καγκελάριο για το θέμα του Θιβέτ. Ο Γκηρ που είναι από τους επικεφαλής της Κίνησης για την Διεθνή Προστασία του Θιβέτ, συζήτησε με την κυρία Μέρκελ το θέμα της καταπάτησης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων από τις κινεζικές αρχές.

 

Ο Γκηρ που  βρέθηκε στο Βερολίνο για την προβολή της ταινίας του «Το Δείπνο» στο Φεστιβάλ του Βερολίνου, εξήρε τη στάση της Μέρκελ στο προσφυγικό δηλώνοντας « Έρχομαι από μία χώρα που επικρατεί το χάος και προσβλέπουμε στην Γερμανία να μας εμψυχώσει».

 

Η Μέρκελ, δεν είναι άγνωστη στου στους σταρ του Χόλυγουντ. Το 2016, πάλι κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ του Βερολίνου είχε συναντηθεί με τον Τζώρτζ Κλούνει και τη σύζυγο του Αμάλ, οι οποίοι επίσης είχαν δηλώσει ότι συμφωνούν απόλυτα με την πολιτική της στο προσφυγικό.

 

Το 2014, η Μέρκελ είχε συναντηθεί με τον Στήβεν Σπήλμπεργκ και τον Τόμ Χάνκς κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας « Η γέφυρα των Κατασκόπων» και σύμφωνα με το δημοσιεύματα, τους είχε αποκαλύψει πως έμαθε για την πτώση του Τείχους.

 

Το 2010 όταν είχε επισκεφθεί την Καλιφόρνια , είχε συναντηθεί με τον τότε Κυβερνήτη της Πολιτείας, Αρνολντ Σβαρτζενέγκερ,  με τον οποίον συζήτησαν την κλιματική αλλαγή και τον Σβαρτζενέγκερ να δηλώνει ότι « Η Μέρκελ αποτελεί παράδειγμα για το πώς διεξάγεται η πολιτική το οποίο πρέπει να ακολουθούμε όλοι όσοι ασχολούμαστε με αυτήν».

 

Κατά την ίδια επίσκεψη, η Μέρκελ δέχθηκε και τα δημόσια εύσημα της Χάιντι Κλουμ, για το πως κυριάρχησε στον ανδροκρατούμενο κόσμο της πολιτικής.

Τελευταία τροποποίηση στις 12:37 - 11 Φεβ 2017
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.