ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ο Άσαντ... υπερασπίζεται το αντιμεταναστευτικό διάταγμα Τραμπ!

15:05 - 16 Φεβ 2017 | Ειδήσεις
Ο Άσαντ... υπερασπίζεται το αντιμεταναστευτικό διάταγμα Τραμπ!
Ο Σύρος πρόεδρος Μπασάρ αλ Άσαντ δείχνει... κατανόηση για το αντιμεταναστευτικό διάταγμα Τραμπ, αν και αυτό απαγορεύει την είσοδο των Σύρων πολιτών στις ΗΠΑ.

"Η απαγόρευση της εισόδου Σύρων στις ΗΠΑ που επέβαλε ο Ντόναλντ Τραμπ είχε ως στόχο τους τρομοκράτες και όχι τον συριακό λαό", τόνισε συγκεκριμένα ο Άσαντ σε συνέντευξη που παραχώρησε στον ραδιοφωνικό σταθμό Europe 1 και στον τηλεοπτικό TF1.

 

Δικαιολογόντας τον Τραμπ, ο Άσαντ είπε ότι (το διάταγμα) "στρέφεται κατά των τρομοκρατών που παρεισφρέουν σε ομάδες προσφύγων στη Δύση. Και αυτό συνέβη. Συνέβη στην Ευρώπη, κυρίως στη Γερμανία. Νομίζω ότι ο στόχος του Τραμπ είναι να αποτρέψει αυτούς τους ανθρώπους από το να πάνε. Δεν είναι κατά του συριακού λαού".

 

Τον περασμένο μήνα ο Τραμπ υπέγραψε αντιμεταναστευτικό διάταγμα, το οποίο έκτοτε ανεστάλη από ομοσπονδιακό δικαστήριο και το οποίο απαγόρευε σε πολίτες επτά κυρίως μουσουλμανικών χωρών, περιλαμβανομένης της Συρίας, να εισέλθουν σε αμερικανικό έδαφος αλλά και απαγόρευε επ' αόριστον σε όλους τους Σύρους πρόσφυγες να εισέλθουν στις ΗΠΑ.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.