ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ο Ακιντζί διαψεύδει ότι αποχώρησε από τις συνομιλίες

15:22 - 16 Φεβ 2017 | Ειδήσεις
Ο Μουσταφά Ακιντζί, διέψευσε πως αποχώρησε από τις συνομιλίες με τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκο Αναστασιάδη.

"Δεν αποχώρησα από τις συνομιλίες, ούτε είχα πρόθεση να αποχωρήσω από τις διαπραγματεύσεις", ισχυρίστηκε συγκεκριμένα ο Τουρκοκύπριος ηγέτης, σε συνέντευξη που παραχώρησε στα Κατεχόμενα, μετά τη συνάντησή του με τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκο Αναστασιάδη.

 

Όπως ανέφερε, κατά τη διάρκεια της συνάντησης, επανέλαβε στον κ. Αναστασιάδη ότι πρέπει να αλλάξει η απόφαση της Βουλής για το θέμα του ενωτικού δημοψηφίσματος.

 

«Είπα ξεκάθαρα στον κ. Αναστασιάδη ότι ενώ εργαζόμαστε για ένα κοινό μέλλον, αυτή η απόφαση πρέπει να διορθωθεί», τόνισε. Επίσης, υποστήριξε ότι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας δεν έδωσε το παραμικρό μήνυμα ότι θα προβεί σε οποιαδήποτε ενέργεια για να αλλάξει η συγκεκριμένη απόφαση.

 

Σύμφωνα με τον κ. Ακιντζί, ο κ. Αναστασιάδης ανέγνωσε πεντασέλιδο έγγραφο, στο οποίο αναφερόταν σε εορτασμούς που γίνονται στα Κατεχόμενα για την τουρκική εισβολή και την ανακήρυξη του ψευδοκράτους.

Copyright © 1999-2020 Premium S.A. All rights reserved.