ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Σε αυξηση κεφαλαίου κατά 760 εκατ. δολάρια προχωρά η QIC

22:29 - 21 Φεβ 2017 | Ειδήσεις
Σε αυξηση κεφαλαίου κατά 760 εκατ. δολάρια προχωρά η QIC
Εγκρίθηκε από τη γενική συνέλευση των μετόχων η αύξηση του κεφαλαίου της Qatar Insurance Company, κατά 15%, στα 2,77 QR (760 εκατ. δολάρια).

Η εταιρεία ανακοίνωσε το γεγονός μετά την ετήσια γενική συνέλευση που έλαβε χώρα χθες υπό την προεδρία του αναπληρωτού προέδρου του δ.σ., Abdulla bin Khalifa Al Attiya.

 

Οι μέτοχοι συζήτησαν την ετήσια απόδοση του ομίλου και έδωσαν επίσης την έγκρισή τους για τη διανομή μερίσματος 15% για την χρήση 2016 και την έκδοση μπόνους μετοχών, με αναλογία τρεις νέες για κάθε 20 παλαιές.

 

Ο διευθύνων σύμβουλος Khalifa Abdulla Turki al-Sunbaey, δήλωσε ότι για το 2017 οι προβλέψεις παραμένουν επιφυλακτικά θετικές. «Θα εστιάσουμε στην εδραίωση και στην ενίσχυση της επιχειρησιακής μας αποδοτικότητας».

 

Η Qatar Insurance Company, μαζί με τις θυγατρικές της, παρέχει ασφαλιστικές, αντασφαλιστικές υπηρεσίες, καθώς και υπηρεσίες real estate και χρηματοοικονομικών συμβουλών.

 

Στην Ευρώπη, δραστηριοποιείται μέσω της Qatar Insurance Company Europe LRD (QEL), η οποία με τη σειρά της έχει εκπροσώπηση στην Ελλάδα μέσω της QBrokers και της Nequs.

Τελευταία τροποποίηση στις 22:34 - 21 Φεβ 2017
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.