ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Στον «αέρα» ο Τραμπ για τις κατηγορίες εναντίον του Ομπάμα

09:23 - 06 Μαρ 2017 | Ειδήσεις
Στον «αέρα» ο Τραμπ για τις κατηγορίες εναντίον του Ομπάμα
O διευθυντής του FBI έδωσε την απάντηση στους ισχυρισμούς του Ντ. Τραμπ ότι ο πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα είχε διατάξει την παγίδευση και την παρακολούθηση των τηλεφώνων του.

Σύμφωνα με τα αμερικανικά ΜΜΕ, ο διευθυντής της αμερικανικής υπηρεσίας Τζέιμς Κόμεϊ απέρριψε την κατηγορία ζητώντας μάλιστα από το υπουργείο Δικαιοσύνης να απορρίψει το αίτημα Τραμπ για τη διεξαγωγή έρευνας σχετικά με την υπόθεση.

 

Οι New York Times αναφέρουν πως o Κόμεϊ φέρεται να υποστήριξε ότι είναι λάθος οι ισχυρισμοί του νέου προέδρου των ΗΠΑ ότι το FBI παραβίασε το νόμο.

 

Από την πλευρά του το υπουργείο Δικαιοσύνης δεν έχει εκδώσει κάποια ανακοίνωση σχετικά με την πληροφορία για την κατάθεση τέτοιου αιτήματος από τον Κόμεϊ.

 

Αξιωματούχοι τους οποίους επικαλείται το δημοσίευμα των NYT υποστηρίζουν ότι ο διευθυντής του FBI πιστεύει ότι δεν υπάρχουν αποδείξεις για τους ισχυρισμούς Τραμπ.

 

Ο αμερικανός πρόεδρος, αρχικά κατηγόρησε τον Μπάρακ Ομπάμα, ότι παρακολουθούσε τα τηλέφωνά του για να ακολουθήσει η οργισμένη διάψευση εκ μέρους του τέως αμερικανού προέδρου. Το επόμενο βήμα στην κόντρα των δύο ήταν ο νέος πρόεδρος των ΗΠΑ να ζητήσει έρευνα της υπόθεσης από το Κογκρέσο και να κατηγορήσει τον Ομπάμα για «κατάχρηση εξουσίας».

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.