ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Στη Σαγκάη η μεγαλύτερη έκθεση για την οικοδομή, FENESTRATION BAU China

14:42 - 08 Μαρ 2017 | Ειδήσεις
Στη Σαγκάη η μεγαλύτερη έκθεση για την οικοδομή, FENESTRATION BAU China
Την εξαγορά της σημαντικότερης εκθεσιακής πλατφόρμας της κινεζικής αγοράς για τον κλάδο της οικοδομής, την έκθεση FENESTRATION CHINA, ανακοίνωσε ο Εκθεσιακός Οργανισμός του Μονάχου.

Η FENESTRATION CHINA που επικεντρώνεται κυρίως σε παράθυρα, πόρτες και προσόψεις, μετονομάζεται πλέον σε FENESTRATION BAU China. Η φετινή διοργάνωση θα λάβει χώρα από τις 7 έως και τις 10 Νοεμβρίου 2017, στο Shangai New International Expo Center και αναμένεται να εδραιωθεί ως ένα από τα μεγαλύτερα σημεία συνάντησης του κλάδου της οικοδομής παγκοσμίως, συμπεριλαμβάνοντας ως μέρος του προγράμματος της έκθεσης και το επιτυχημένο BAU Congress China.

 

Η έκθεση FENESTRATION CHINA ιδρύθηκε το 2003. Στην τελευταία διοργάνωση τον Νοέμβριο 2016, φιλοξένησε πάνω από 500 εκθέτες, οι οποίοι παρουσίασαν τα προϊόντα τους σε περισσότερους από 80.000 εμπορικούς επισκέπτες. 

 

Οι κατηγορίες, που θα παρουσιαστούν στην FENESTRATION BAU China είναι οι εξής: 

 

- Συστήματα πορτών και παραθύρων

- Κατασκευή οροφών και δαπέδων

- Αυτοματισμοί

- Συστήματα φωτισμού

- Ενσωμάτωση ΙΤ στα κτίρια

- Μονωτικά υλικά 

- Συστήματα αλουμινίου και προσόψεων 

- Επιστρώσεις δαπέδων 

 

Κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί, για πληροφορίες και για το πλήρες πρόγραμμα της έκθεσης, να απευθυνθεί στο Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, επίσημο αντιπρόσωπο του Εκθεσιακού Οργανισμού του Μονάχου στην Ελλάδα και Κύπρο, στο τηλ. 210 64 19 037 και στην ιστοσελίδα του Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου για τις εκθέσεις: www.german-fairs.gr

 

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.