ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Επενδύσεις 100 δισ. δολαρίων χρειάζονται τα αεροδρόμια των ΗΠΑ

22:42 - 10 Μαρ 2017 | Ειδήσεις
Επενδύσεις 100 δισ. δολαρίων χρειάζονται τα αεροδρόμια των ΗΠΑ
Επενδύσεις 100 δισ. δολαρίων θα χρειαστούν στην επόμενη πενταετία τα αεροδρόμια στις ΗΠΑ, όμως θα είναι σε θέση να χρηματοδοτήσουν από μόνα τους μόλις το ήμισυ των αναγκαίων αυτών επενδύσεων εκσυγχρονισμού, εν μέσω αυξημένης κίνησης επιβατών και φορτίων στα αμερικάνικα αεροδρόμια.

Αυτό επεσήμανε στην καθιερωμένη διετή μελέτη του το Συμβούλιο Διεθνών Αεροδρομίων-ΗΠΑ, ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του οποίου, Kevin Burke, τόνισε ότι τα αεροδρόμια θέλουν να περιληφθούν στο γιγαντιαίο πρόγραμμα δημοσίων επενδύσεων 1 τρισ. δολαρίων που εξήγγειλε προεκλογικά - και επιβεβαίωσε γενικόλογα, μετεκλογικά - ο νέος Αμερικάνος πρόεδρος.

 

Παρά την πληθώρα διαθέσιμων πόρων εκσυγχρονισμού αεροδρομίων στις ΗΠΑ, ο Burke κάλεσε το Κογκρέσο να επιτρέψει στα αεροδρόμια να αυξήσουν τα έσοδά τους από τέλη και προμήθειες που επιβάλλουν.

 

Το Συμβούλιο Αεροδρομίων των ΗΠΑ ζητά από τον Tραμπ να τους επιτρέψει να αυξήσουν, μεταξύ άλλων το τέλος που έχουν δικαίωμα να χρεώνουν τα αεροδρόμια ανά επιβάτη για τη χρήση των εγκαταστάσεών τους, κάτι στο οποίο αντιτίθενται οι αεροπορικές εταιρείες.

Τελευταία τροποποίηση στις 22:55 - 10 Μαρ 2017
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.