ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Αυξημένες πωλήσεις για τα κινεζικά smartphones στη Ρωσία

15:17 - 13 Μαρ 2017 | Ειδήσεις
Αυξημένες πωλήσεις για τα κινεζικά smartphones στη Ρωσία
Tα smart phones που κατασκευάζονται στην Κίνα κέρδισαν έδαφος στη ρωσική αγορά τον Ιανουάριο σε σύγκριση με τον ίδιο μήνα πέρσι, τόνισαν πρόσφατα Ρώσοι λιανέμποροι.

Οι εταιρείες Lenovo, Huawei, Meizu, Xiaomi και η ZTE φέτος τον Ιανουάριο αντιπροσώπευσαν συνολικά 24% του μεριδίου των πωλήσεων στη ρωσική αγορά και 19% του τζίρου, καταγράφοντας άνοδο από 19% και 13% αντίστοιχα τον Ιανουάριο του 2016, σύμφωνα με στοιχεία της M.video, ρωσικής αλυσίδας καταστημάτων ηλεκτρονικών.

 

Ο εκπρόσωπος της εταιρείας Svyaznoy, Σεργκέι Τιχόνοφ, είπε πως οι Ρώσοι καταναλωτές δεν αντιμετωπίζουν πια τους Κινέζους κατασκευαστές ως  προμηθευτές φθηνών τηλεφώνων.

 

Προηγούμενες εκδοχές smartphones κινέζικης κατασκευής, είπε, διατίθενταν κυρίως σε χαμηλότερες ζώνες πώλησης, αλλά τώρα εμφανίζονται σε μεσαίες ζώνες αλλά και σε υψηλότερες τιμές.

 

Άλλος λόγος της αύξησης πωλήσεων στη Ρωσία αποτελεί η τεχνολογία, πρόσθεσε, η οποία στις κινεζικές συσκευές έχει βελτιωθεί και σε ορισμένες περιπτώσεις έχει ξεπεράσει αυτές των ηγετών της αγοράς όσον αφορά κάποια τεχνικά χαρακτηριστικά.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.