ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Με...υπογραφή Άδωνις το πακέτο με εκρηκτικά που έστειλαν στον Σόιμπλε!

21:13 - 15 Μαρ 2017 | Ειδήσεις
Με...υπογραφή Άδωνις το πακέτο με εκρηκτικά που έστειλαν στον Σόιμπλε!
Ελληνική διεύθυνση εμφανίζεται στο πακέτο με την εκρηκτική ύλη που εντοπίστηκε στο υπουργείο Οικονομικών της Γερμανίας, με παραλήπτη τον ίδιο τον Γερμανό ΥΠΟΙΚ, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, όπως σημειώνει η εφημερίδα Märkische Allgemeine. Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, αποστολέας εμφανίζεται ο Αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης και μάλιστα διεύθυνση αποστολής εμφανίζεται αυτή του πολιτικού του γραφείου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το ύποπτο πακέτο προοριζόταν για τον Βόλφγκανγκ Σόιμπλε. Δημοσίευμα της Bild, σημειώνει πως στον εκρηκτικό σύνδεσμο συμπεριλαμβάνονταν ισχυρές κροτίδες και καλώδια, τα οποία θα μπορούσαν να είχαν προκαλέσει τραυματισμό ή ζημιές.

 

Αμέσως δόθηκε εντολή να σπεύσουν στο σημείο πυροτεχνουργοί και ομάδες της αντιτρομοκρατικής, προκειμένου να ελέγξουν το πακέτο.

 

Όπως ανακοινώθηκε το απόγευμα, το ύποπτο δέμα περιείχε πράγματι εκρηκτικά. Όπως άφησαν να εννοηθεί οι γερμανικές αρχές, τα εκρηκτικά εξουδετερώθηκαν.

 

Τα καλώδια του εκρηκτικού μηχανισμού εντοπίστηκαν, όταν πέρασαν τις ακτίνες Χ του υπουργείου. Οι εργαζόμενοι αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν το κτίριο, ενώ εκκενώθηκε και το ταχυδρομείο, που βρίσκεται κοντά στο ΥΠΟΙΚ.

 

Ο Άδωνις Γεωργιάδης σχολίασε μέσω Twitter τη συγκεκριμένη προβοκάτσια, στην οποία μπλέχτηκε το όνομά του:

 

"Δυστυχώς είναι αλήθεια και καθόλου αστείο πλέον. Η στοχοποίησή μου από τρομοκράτες είναι συνεχής", έγραψε.

Τελευταία τροποποίηση στις 01:19 - 16 Μαρ 2017
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.