ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Οργισμένη απάντηση Ρέντσι σε Ντάισελμπλουμ: Καλύτερα παραιτήσου!

13:36 - 22 Μαρ 2017 | Ειδήσεις
Οργισμένη απάντηση Ρέντσι σε Ντάισελμπλουμ: Καλύτερα παραιτήσου!
«Άνθρωποι σαν τον Ντάισελμπλουμ, που ανήκουν στο Ευρωπαϊκό Σοσιαλιστικό Κόμμα, δεν αξίζει να παίζουν τον ρόλο που έχουν. Καλύτερα να παραιτηθεί, για το καλό του ίδιου αλλά και για την αξιοπιστία των ευρωπαϊκών θεσμικών οργάνων», αναφέρει σε δήλωσή του ο Ματέο Ρέντσι, σχετικά με τα όσα είπε ο πρόεδρος του Eurogroup εναντίον των χωρών του ευρωπαϊκού Νότου ότι ξόδευαν όλα τα λεφτά σε «γυναίκες και ποτά».

«Ο Πρόεδρος του Eurogroup, Γερούν Ντάισελμπλουμ, έχασε μια καλή ευκαιρία να σιωπήσει. Σε συνέντευξή του σε γερμανική εφημερίδα προτίμησε να πει ηλίθια αστεία - δεν βρίσκω καλύτερες λέξεις να χρησιμοποιήσω - ενάντια στις χώρες της Νότιας Ευρώπης, όπως η Ιταλία και η Ισπανία.

 

Νομίζω ότι οι άνθρωποι σαν Ντάισελμπλουμ, που ανήκουν στο Ευρωπαϊκό Σοσιαλιστικό Κόμμα, δεν αξίζει να παίζουν τον ρόλο που έχουν. Καλύτερα να παραιτηθεί, για το καλό του ίδιου αλλά και για την αξιοπιστία των ευρωπαϊκών θεσμικών οργάνων», αναφέρει στη δήλωσή του ο Ρέντσι.

 

Και προσθέτει: «Ο Γερούν είδε το κόμμα τους στις τελευταίες εκλογές να πέφτει από το 25% στο 5%. Εμείς ως ηγέτες της Ευρώπης που αγωνίζονται για να πάρουμε ακόμα και την ψήφο των στενών συγγενών μας είναι καιρός να έχουμε περισσότερη δημοκρατία παντού».

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.