ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

«Περηφάνια» Τραμπ για τη «μητέρα όλων των βομβών»

10:35 - 14 Απρ 2017 | Ειδήσεις
«Περηφάνια» Τραμπ για τη «μητέρα όλων των βομβών»
Μετά την επίθεση εναντίον της Συρίας με πυραύλους τόμαχοκ, οι ΗΠΑ χρησιμοποίησαν το βράδυ της Μεγάλης Πέμπτης, την ισχυρότερη μη πυρηνική βόμβα που διαθέτουν στο οπλοστάσιό τους, εναντίον στόχων του ISIS στο Αφγανιστάν. Και ο Ντόναλντ Τραμπ, ασφαλώς και δεν μπορεί να κρύψει τη χαρά του...

«Είμαι πραγματικά περήφανος για τους στρατιωτικούς μας. Είναι μια νέα επιτυχία» δήλωσε ο Τραμπ στους δημοσιογράφους.

 

«Τους έχω δώσει λευκή επιταγή (…) Ειλικρινά, γι' αυτόν τον λόγο έχουν σημειώσει τόσες επιτυχίες τον τελευταίο καιρό. Αν συγκρίνετε τι συνέβη τις τελευταίες οκτώ εβδομάδες με όσα συνέβησαν τα τελευταία οκτώ χρόνια, θα δείτε τεράστια διαφορά» συμπλήρωσε.

 

Η βόμβα BGU-43, η ισχύς της οποίας ισοδυναμεί με περίπου 11 τόνους ΤΝΤ, έπληξε χθες το απόγευμα «μια σειρά από σήραγγες» και σπήλαια που χρησιμοποιεί το Ισλαμικό Κράτος στην περιοχή Ατσίν της επαρχίας Νανγκαρχάρ.

 

Τριάντα έξι μαχητές του ΙΚ σκοτώθηκαν από τη σούπερ βόμβα των Αμερικανών, σύμφωνα με την αφγανική κυβέρνηση

Η ισχυρότερη μη πυρηνική βόμβα που διαθέτουν οι ΗΠΑ και η οποία ερρίφθη χθες Πέμπτη στο ανατολικό Αφγανιστάν κατέστρεψε ένα δίκτυο τούνελ που χρησιμοποιεί το Ισλαμικό Κράτος και σκότωσε τουλάχιστον 36 μαχητές, ανακοίνωσε σήμερα η αφγανική κυβέρνηση αποκλείοντας το ενδεχόμενο να υπήρξαν άμαχοι μεταξύ των θυμάτων.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.